Lama dah tak ke sini...=)

Dua minggu lepas, bawa anak2 ke Taman Tasik Shah Alam.mmg lamaaaaa sgt dah tak pi tasik nih sejak dok Bdr Puteri..act tujuan asal nak ke sana sbb nak wat photoshoot utk Zara Zareef..gmbar2 photoshoot dah dapat dah dari photog, tapi mama lom ada mood nak share..hahahaha..ps kali ni anak2 x memberikan kerjasama plak..byk muka masam..tu yg mama nk pilih2 gmbar pon tak semangat..hihihi..next timelah mama share k..=)
 
So, kat bawak ni gmbar2 dari SII mama jekla..anak2 dah lepas sesi ps bukan main sukaria berlari2 di tepi tasik tuh..Zara kalau ngan mama mmg rajin nak posing2..ngan org lain jek ketat sket..huhuhu..sambil diorang beriadah sambil mama suap bekal nasi goreng dari umah..=p
 
 
My heroes..=)
 
Jantung hati mama..=)
 
Zareef yg happy dpt lari sana sini

 
Pose by kakak Zara..^__^
 
Bajet comel.=p
 
Kakak oh kaka..kalau dgn mama over ye kamu posing..kenapa dgn photog sebelum ni wat aksi ketatttttt jek..wuwuwuwu


 
 Adik jakun tgk air tasik
 
Kena pegang klu tk berlari tak sudah..hehe
 
Ok..gmbar kat bawah ni sumeeee snap by Zara..ada yg ok..ada yg tak..tapi dah leh diharap lah kirenye nk amik gmbar adik mama papa kan..^__^

 
Nak manja2 ngan papa masa nih..tp slack kakak amim gmbar papa sekerat kepala je plak..kekekeke
 
Ok kan..photographer cilik mama snap..=p
 
Panas terik dah masa ni..melaram pakai spek itam jap..agagagaga


 
Hmm..indah btol kalau dpt spend masa keluar dgn family tercinta kan..=)))
 
 

8 comments:

Nad @ MamaZN said...

Sgt best santai2 dgn famili

QUEEN of Heart said...

tempat berdatind dulu-dulu,dah lama x pegi sini,hehe

Sherwieyna Muzzawer said...

bestnya tengok sekeluarga bersantai2.

geram je tgok zara tu posing..hehe

mama_umar_maryam said...

yess..santai2 simple camni pon dh cukup best kan..kemain zara posing,haha,agaknye nk mama die jgk jd photog. kott

Lynn Hamzah said...

tempat jogging dulu kala...hehehehe...dah lama x berkunjung kat taman tasik shah alam nie...

Zana Md Nordin said...

kemain meliang liuk badan model cilik tu bila mama dia yg snap gambar....

dah boleh di harap dah
cantik2 gark pic zara snap..senang ler lepas nie mama n papa nak posing2...

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Betul tu lily..sungguh indah bila dapat spend masa bersama keluarga..masa² yg sgt berharga...
Pandai dah kakak amik gambar...photog cilik..^^

Deq's Qienz said...

Cumeinya la 2bradik nih..skali skala berpoya2 gan fmly best kan..nanak plak bila penat bekerja.

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016