Short trip Genting Highland (150912)

Pic kat Genting Highland 15 Sept lepas..entry LEPAS ada citer sket2 kan pasal short trip ni..papa saja jek singgah Genting time kitorng on the way ke Kuantan..First time gak drive smpai puncak..suasana mmg nyaman n sejukkkk je petang tuh..paling suka, bile tk anak2 sgt happy dpt berjalan..esp si Zareef..awal2 turun keta dh terkinja2 die..^__^..
 
Jom layan pic ye..tk banyak aktiviti pon..bwk Zara masuk Snoworld, then naik monorail satu family..pas maghrib, korng turun balik sambung perjalanan ke Kuantan..=)
 
 
My beloved family..
 
 
 
 
Anak2 yg happy sangat petang tuh..=)
 
 
 
 
 
 
 
 
Mama n anak2 tercayang
 
Papa n anak2 plak
 
 
Lagi gmbar2 kami..parking keta jauh giler so bylka pit stop amik2 gmbar nih..=p
 
 
 

 
 
 
 

 
 
Tgh berjalan2..tetibe ada orang tegur..rupenye blogger Mummy Seri..hihihi..tak sangka terserempak dgn kawan blogger kat Genting nih..^__^
 
 
 
 
My boboiboy..
 
 
 
 
 
 
Luch @ Marrybrown..sedapgak rupenyer eh makan kat cni..leh tahanlah rasa set ayam die ni.=p
 
 
Ok..yg ni time kat Snoworld..papa tak masuk so die tolong snap2 dari luar jek..hehhehee
 
 
 
 
Gmbar papa amik tk clear kan..hahaha..so yg ni gmbar photog snoworld amik..barulah clear sket nak wat kenang2an kan...=p
 
 
Pas kuar Snoworld smbung jalan2 kat area indoor theme park tuh
 
 
 
 
My princess..=)
 
 
 
 
 
 
Cantek bendalah ni kan...tp tk smpat naik pon..
 
 
Papa n anak2 dalam monorail
 
 
 
 
 
 
Kabus senja
 
 
 
 
Adik ralit tengok ape tuh.=)
 
 
Budak yg ceria..=)

 
Pas maghrib..terus siap2 turun Genting dah..pasni tk tau lagi bile leh datang lagi..tunggu anak2 besar sket kot..=p
 
 
 

7 comments:

Nad @ MamaZN said...

Hepi famili..;)

Nana said...

bole plak jumpe blogger kat atas sana ek
relek je zara xpakai sweter tahan dia sejuk kan

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Bestnye...happy jer tgk dua beradik tu...Dah lama tak jalan2 genting ni..bila lah agaknye nk ke sana lagi...

Lynn Hamzah said...

syok tengok org naik genting...insyaallah ada peluang nak gie genting juga nanti dgn hubby n anak-anak...

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ said...

glemer gak la sampai ada blogger kenal hehehhe .. lama x naik genting dulu pi bawa kyra main indoor je ..
leh sorok2 bawa camera dalam snow world tu tp kena berani la kekeke

Dokter faRyn said...

rindu nak naik genting. tak pernah lagi bawak aina ni :)

mama_umar_maryam said...

waaa zareef dh smpi genting dah,mmg nmpk sejuk btol nih..best!

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016