Farewell- Pt 1

Ohh..semakin menginjak ke hujung bulan..semakin syahdu pulak rasenye..huhuhu..wlupon happy nak mulakan hidup baru 'sebumbung' dengan papa..tapi perasaan sedih nak tinggalkan tempat kerja, kawan2, tempat tinggal harus ada ok..so, mmg ada pasang niat..sebelum pindah Kuantan nk jumpe dulu mana2 kawan terapat..kot2 pasni susah nak jumpe dah kan..=((
 
Maka, misi bermula 2 minggu lepas..orang pertama yg mama nk sangat jumpe dah tentu kawan baik mama, Hjh Fadlina Suhani Suradi..time msg2, die ajak kuar makan2 ala2 farewell party gakla..hehehe..so kitorng decide nak jumpe kat restoren Tupai-tupai sek 13 shah alam..acik Nina datang ngan en hubby die..puas gakla borak2 time tuh..pasni dah dudk jauh mmg susahlah kan nk dating2 lagi..excpt klu jumpe kat kampung sbb acik Nina ni org Kluang jek..tkdelah jauh sgt dgn batu pahat kan..=p
 
Anak2 di Restoren Tupai-tupai
 
Kakak Zara
 
 
Adik pas makan dah takleh dok diam..keja papa lah mengejar sementara mama layan borak..hihi
 
Malam tu makan ala-carte jek..mama punye grilled chicken chop..not badlah rase die
 
Mama, acik Nina and the kiddos..Zareef melalak tak mau bergambar..hehehe
 
InsyaAllah, ada rezeki kite jumpe kat Kuantan plak k Nina..^__^
 
 
Esoknye, ari Ahad..plan nk jumpe kawan skolah mama pulak..ehhhh..bukan setakat kawan skolah tau tp kawan sedorm, sekelas, then smbung dengan se-course kat UTM n serumah jugak..=p..kawan mama ni dok dekat jek kat Bandar Puteri jugak..tp punyelah melampau sejak die bersalin Januari arituh mama tk pernah lagi datang melawat..teruk kan..huhuhu..so misi kalini nk melawat si baby girl die yg comel lote tulah..Izzalia Aimi..umur dah 9 bulan baru makcik sorang ni nk datang melawat n bagi hadiah..=p
 
 
Heee..comei tak saya..panggil die baby Zalia..=)
 
Ni cousin Zalia, baby Dhia..mama die ni pon junior sekolah mama dulu so dah kenal lame jugakla dgn adik kawan mama tuh..
 
sebalh kiri mama tulah kawan mama, Aiman Najati..yg tudung putih tu adik die, Aiman Darlina..
 
Susah payah amik gmbar dgn budak2 kecik ni..mcm2 pesen ada..=p

 
Dah last2 baru Zareef nk interprame..=p
 
 
 
Apepon, thanx Aiman sudi menerima kunjungan kami..siap masak2 lagi..tak tau pasni bile leh jumpe kan..huhuhu..tunggu MOZAC buat reunion kot..(itupon klu dpt join ye tak..)
 
 
p/s: Hujung minggu ni plak, plan nk jumpe ex babysitter Zara n Zareef dulu..dh selamat bersalin anak ketiga dah pon..InsyaAllah klu tkde aral..=)..then tk tau minggu bile nk jumpe blogger Zaila Mohamad plak..Zaila ajak makan2 kat umah die..^__^
 

4 comments:

Sherwieyna Muzzawer said...

comelnya dapat berkumpul ramai-ramai..

MyraQhairel said...

kakak zara jugak yg pandai menten cun bila camera is onn...heheh..zareef plak tgh lasakk....fengssannn mama diaa..

ninieZUERYANNIE said...

alaa, bestnya tgk korg jumpa2 ni.. bila pindah kuantan?

Izan Ishak said...

alahai.. rasa sayu plak entry ni lily... harap2 ukhuwwah tu akan terjalin sampai bila2 kn~

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016