Baby girl ohhhh baby girl...

Alhamdulillah..21 Sept yang lepas kakak mama dah pon selamat melahirkan puteri keempatnye..awal sebulan dari tarikh EDD.hehehehe..tp syukurlah..baby sihat2 aje..leh tahan semangat baru 36weeks dah 2.6kg..so pas sehari kat hospital dah boleh balik..

So, ari Ahad tu mama bwk Zara n Zareef dtg tgk baby..papa tk balik weken tu so bertiga jekla..time kami pi melawat baby lom ada nama..baru 3 hari lepas ayah die daftarkan nama..heee..so introducing the fourth ANIS..(kakak die sume anis..Anis Sofiyah, Anis Zafirah n Anis Syuhadah)


Baby girl comel kiut miut..ANIS MARDHIAH bt ZAKIRUNIZAM..ibu dia kate panngil baby Dhia..^__^

Ni gmbar time kat spital..baru sehari dh pndai tenyum2..geram ok....hhehehee
 
Sweet baby girl..senyum time tido..=)
 
Haaa..Zareef wat pe tuh..hehehhe..nmpak cam nak lepuk muka bby jek kan..tp sbnrnya Zareef nk cuit sket jek tuh..=p
 
Cayangggggg baby..patutnye die kiss baby..tp ni bagi dahi jek kat si kecik tuh..agagagaga
 
Mama, Zara n the new baby girl..

 
 
Balik dari tgk baby Dhia, Zara dah sibuk2 request nak baby girl jugak..act dh lama dah die sebut2 nk baby girl..hahahaha..klulah senang jek nak berbaby baru kan..mama tk ready lagilah sayang..walaupon dlm hati teringinnnnnnnn jugak sgt nak bby girl sorang lagi..InsyaAllah, lagi 2 tahun ye kakak..wat mase ni gomol2 or kena gomol dululah ngan adik Zareef tuh..=p
 

6 comments:

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ said...

adik badik semua gegirl ke hehehhe
amboi zareef dah tunjuk contoh leh jadi abag terbaik tu hehehhe
cute baby bulat ..

Lynn Hamzah said...

comeynyer baby dhia...muahhhs sket...

Sherwieyna Muzzawer said...

comelnyaaa nampak semangat pula tu..geram!

Izan Ishak said...

baby dhia yg sangat2 comel!

hehe.. dah pandai kakak zara nak bby girl ye.

Deq's Qienz said...

alolo kiutnya..trigin sgt da gan b nih tp masih belum ada rezeki lagik..

Nana said...

best nye bb
nak bb juga,,,huhuhuh

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016