Jom ber"MFM"!!

Minggu lepas dah tak ingat hari apa mama tetibe teringinnnnnn sgt nak makan kat Manhattan Fish Market..time tu hari biasa so gigih jugakla bawak anak2 pergi ke MFM Jusco Bukit Tinggi..Zareef alhamdulillah maintain good boy kalau mama bawak makan kat luar..=)
 
Meh layan menu kami 3 beranak yek..anak2 dh besar, makan pon selera n banyak..tp tak maulah order lebih2 kan sbb 3 org jek makan..tk abeh rugi..dahlah harga makanan kat cni leh tahan pricey.. (bagi mamalah)..=p
 
Air kongsi 3 orang..Oreo Kaboom..oreo campur ngan vanilla ice cream..sedap!!
 
 
First time mama try order nih..garlic herb mussels..rupe2nye datang sekali ngan set bread tuh
 
 
Ni plak small grill platter..Zara mmg suka sgt ngan kentang + garlic herb rice + fish tuh..=)
 
 
Menu 3 beranak..nyum3 kami sume makan..heehhehe
 
 
Makan dgn penuh selera
 
 
Adik suka plak makan roti cicah kuah herb mussels tuh..=)
 
 
Bucuk2 mama..nmpak dh makin kurus plak skang kan..huhu
 
 
Btw, ternmpak promo MFM ni ada kat ilovediscount..nmpak menarik..mama tk pernah try lagi yg Fried Platter nih rasenye..jom beli kupon ni jom..hehehehe
 
 
 
 
p/s: Rasenye kat Kuantan mcm takde jek cawangan MFM ni..huhuhu..klu teringin makan mcm mane ni..kena masak sndiri ala2 mcm ni kat umah ker..=p 
 
 

7 comments:

nieda said...

Prnah mkn sekali kt mfm..not bade

ieda said...

fuh sedapnyaa dikk
aduhhh laparrr terus ;))

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ said...

pernah masuk sekali je kat pavillion tu pun bos banje kekekke ..ajak asben x maunya dia ..dia kata mahal kekeke

NzA said...

nmpk sangat sedap....menitik air liur akak....hehehe...

maya amir said...

lily bile pindah kuantan?

ya ampun lapar akak memalam tgk makanan2 ni..heheh..berbunyi2 perut ni aaa..hahaha..

nak ajak lily join GA kat my blog..1st time akak buat..hehe..jomlah, mana tau ade rezeki:)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tergoda tgk maknan2 ni semua...menyelerakan..^^

Deq's Qienz said...

hamboiiii sedapnyaaaaa..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016