Update ringkas

Aiyoooo..ingat nk tepek gmbar2 kat CH arituh tp still tak dan nak pindh2 gmbar dr kamera ...hari pertama kelas, sebelah petangnye mama diserang sakit kepala sebab tak tahan ekon sejuk sgt..balik2 bilik mintak papa tolong picit terus pengsan smpai kol 6.30pm..lepas maghrib, baru kuar kitorang pi makan pasembor kat Padang Kota Lama..mujur dapat tpt yg sedap..!! then baliknye plak, mama smbung stay up sbb ada homework...kena buat public speaking utk kelas hari esok..mujur tak sia2 stay up mama sbb dpt komen yg agak baik dr lecturer jemputan..pemilihan tajuk ok, intro ok, isi2 pon ok sesuai dgn masa 6-8 minit yg diberikan..later2 mama kongsi intipati tugasan mama tu kat cni k..=p

Then semalam hari kedua kelas, pon padat smpai ptg..tp bestttttt sgt lecture semalam tuh..ustazah n ustaz yg bagi kelas..ttg hal2 kekeluargaan berkaitan syariahlah kan..gelak tak berhenti kitorng dlm kelas..ekekekek..habis kelas ptg, teman anak2 mandi pool sekejap..then kol 6pm kuar papa bwk jenjalan ke Batu Feringgi..aduahaiiiii..bestnye kat batu feringhi tu rupenye..banyak sgt resort yg tepi2 pantai..mama mmg suka pantai..klu ke Penang ni atas sebab holiday sendiri, kompem mama pilih resort/hotel kat area cni..tp dh kate pi kursus kan..org sediakan hotel kat tgh2 bndar Georgetown nih, redha jelaaaaaaa..hihi..btw, malam tu just jalan2 kat gerai2 yg byk kat Batu Feringhi tu..adalah beli baju budak2 sehelai dua..then balik dh malam, penat plak..terus ketiduran awal tk smpat ngadap blog..huhu

Harini, harap kelas pon tk membosankanlah..cume petang n malam ni maybe tak kuar ke mana pon..papa ada program plak..n plus malam ni malam nisfu syaaban kan..sebaik2nye dpt baca yassin 3 kali tuh..insyaAllah..


Bosan entry takde pic kan..so letak dulu gmbar kami sekeluarga kat pantai Batu Feringgi ni..act tak tau nk pegi mana pntai umum die..so curi2 pi masuk kat pntari private area Hard Rock Hotel & Bayviw Beach Resort..hihihih


7 comments:

IdA *SetulusKASIHummi* said...

salam singgah...sedapnyer nama anak2..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

suka baju dua beradeq ni, sedondon gitu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Memang padat..tapi enjoykan..
sedondon baju dua beradik ni..Suka..^^

izla said...

seronok jugak kan, siang kursus malam jenjalan.

saya kalau outstation, mmg xleh bawak family.
malam duk terperuk je la dalam bilik hotel

Nad @ MamaZN said...

bestnye pi jalan2 CH!!!!
selamat berkursus ye..
cambest jek pi kursus, biase boring, hihi

sonok zara n zareef dpt jalan2 ;)

mama_umar_maryam said...

weee..besh2..next time korang dh tau nk stay mane kan ;) ,njoyyy

..::..aRe-Na..::.. said...

alala..chomeinyerr anak2 sedondon..:-)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016