Menyepi..

Salam Isnin + salam Ramadhan ke-10 kawan2..sedar tak sedar, dah seminggu dah blog mama ni terbiar sepi..entahla..rasenye banyak sgt benda berlaku last week..smpai mood nak berblog pon dah merundum..apa yg mama boleh ringkaskan, antara sebab musabab blog ni sepi antaranye:

- Last week hari Isnin malam Zareef start tak sihat..demam + nafas semput + selsema..penat jaga anak sakit so takde mood nak hadap blog..by selasa, demam dah kebah..but smpai skang Zareef still selsema n batuk2 sket..hope cpt2 sayang mama recover 100% ye

- Last week juga mama dapat perkhabaran sedih yang melibatkan ahli keluarga terdekat mama..mama tkleh nk stori kisah sedih tu kat cni..cukuplah sekadar inform yg mama sangat terkesan dgn berita tu..walaupon bukan terkena pada mama, tapi sakit hati, marah dan sedihnye tetap mama rasa..serius effect sbb melibatkan ahli keluarga yg mama sayang kan..nk keja takde mood..update blog apatah lagi..=(

- Kekangan masa semenjak bulan Ramadhan ni..sejak dua menjak sebelum puasa mmg mama slalu tido awal sbb kepenatan.so kalau ada buat entry pon selalunye after or before subuh mama online..so di bulan puasa nih, waktu2 tu mama dah gantikan dgn bertadarus serba sedikit..so secara automatik mmg tk online dahlah pagi2..then tgh hari time lunch hour pon selalu turun surau 'merehatkan' mate je..sekali lagi, tak dan nk online dah..=p


Hmmm...tu jek kot sebab2 utama tk update blog dah ..harap2 mood nak mengupdate kembali lah lepas nih..banyak benda lagi nk share ttg family kecik mama nih..=)



6 comments:

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

kita semalam pun melalui hari yg penat melibatkan family ...
get well soon zareef sian mama ..

izla said...

semoga zareef cepat sembuh sepenuhnya.
saya pon bulan puasa ni memang agak bz dan penat. huhu

Salina@IbuAqil said...

Get well soon Zareef..
Susah ati anak x sihat..

mama_umar_maryam said...

same here..berlaku bende2 yg xbest pd family keliling..rase down jugak sebenanye..huhu..

maya amir said...

betullah lily..bulan ramahdan ni mood nak blog pun merudum lah..agaknye penat kan..

Syima ~Mama Kyra~ said...

oo..ptt la myepi..rupanya x sihat..skrg ni musim..jerebu..saya pun x sihat ni..dah 3 hari..today MC lagi..huhu..get well soon ye..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016