Jom mandi kolam!

Macam biasa, bile bgtau Zara kite nak duduk hotel..first thing yg die tanye mesti pasal mandi kolam..hehehe..tp sian Zara kali nih..gi Penang memang tk puas langsung die mandi kat pool tuh. Sorilah ye cyg,.sebelum pegi, bukan main mama janji kat kakak kan nk bagi kakak mandi kolam besar puas2..tp apakan daya, aktiviti kat sana tersangatlah pack..kelas habis smpai ptg..pastu ada hari hujan plak.tk dptlah bwk kakak mandi kolam selalu..huhuhu..so kesimpulannye, 2 hari jek die dpt turun kolam..itupon dua2 papa yg tolong layan..mama tak dan..=((


Hari kedua papa bwk  budak2 mandi kolam..mama pi jenguk sekejap.

Alahaiiii..jelesnye tgk 3 beranak ni tgh berendam sakan

Anak2 yag happy!









Pas mandi kolam..bilas ngan shower plak..suke sgtlah adik klu dpt bersiram dgn air shower nih..=p


Kat belakang nun kolam kecik ialah outdoor jacuzzi sebenarnya..konon nk merasa berendam dalam tu tp tak sempat!!! huhuhu..sedey..

Alahaiiii..mama ngan berbaju kurung lagi pi tgk anak2 kat kolam ni..baru abeh kelas..


Kesimpulannya..paling kesian kat mama lah kot..siap bwk baju manci tp lastly tak dpt guna langsung..budak2 plak..start hari ketiga mmg dh tak terjenguk dah kolam tuh..mujur bilik ada bath tub ..layan diorang mandi kat bath tub jekla lepas2 tuh..=p

11 comments:

Izan Ishak said...

sukanya zara n zareef dapat mandi kolam. happy betul dorang ye! pasni boleh pi tmpt lain pulak.. mandi kolam sampai puas...

Ibu Lala said...

budak budak dan air tak dapat dipisahkan. hi salam kenal..

Nad @ MamaZN said...

ala zareef, mandi kolam tk basah rambut pun... hihihi
ksian mama...takpe ada la alasan nak pi cuti2 dok hotel lagi haha! =p

zailamohamad said...

anak2 zaila xpernah lagi merasa mandi kolam macam Zara & Zareef..maklumlah kami ni jarang tido hotel..hehe

Salina@IbuAqil said...

Alahai!!
Rindu anakanda berdua ni..
Lama x menyinggah sini..
Bestnya main ayorrrrrr.. ;D
TC & Happy Weekend.. ;)

Syima ~Mama Kyra~ said...

sukanya zara & zarif dpt main air kolam..xpe pasni mama bole mandi puas2 kat GCR :D

maya amir said...

tgk budak2 happy main kolam, dgn kite2 skali rasa nak terjun kan?:)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

iniler xtvt utama kids duk hotel..
mamanyer abes kelas, kursus ke sana ly?
best nenek, leh jln2 gak.. =)

NzA said...

anak2 sebaya ni kalau dok hotel xsah kalau xp mandi kolam......kalau anak akak cuma naurah n farouk jelh yg ke kolam..3F lebih suka dok lepak2 kt bilik je...

nn lylyn said...

muke epie je smuanye ^^

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sonoknya diorg mandi kolam..happy sgt..~

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016