2011 Hari Raya Outdoor :: Redeem milkadeal photoshoot coupon..

Dlm ENTRY ini dulu ada sebut yg mama dah terbeli lagi kupon photoshoot dari Milkadeal..Deal die mcm kat bawah ni

 RM75 instead of RM299 for 1 hour Klang Valley Outdoor Portraiture + 10 copies 4R photos + 1 copy 8R photo + 1 Photo CD from Yellow Cow Studio [75% OFF]



So bulan lepas mama decide nak guna kupon kali nih utk amik gmbar raya jekla..kan time raya arituh tk dpt banyak sangat posing2 kan..so konon cam sesuailah nk guna utk amik gmbar raya kan. Maka set appointment ngan photographer, King Kong kat Tasik Shah Alam jek on 17okt lepas..

Apepon, plan photoshoot kali ni mcm tak sebest yg mama impikan..sebab utamanya??? dh tentulah sebab si kecik Zareef tu tak selesa beroutdoor..huhu..lupe plak mama ada baby kecik yg tgh nk aktif merangkak bagai time tuh..so mmg susah sgt nk amik gmbar die duduk diam..plus die mcm tk selesa coz panas terik kan..hampalah mama nk amik gmbar adik bergelak ketawa..huhu..

Gmbar mmg serius tak banyak..dlm 1 cd tk smpai 50 keping pon..hehehe..mcm tk caya jek..slalu klu hire photograpehr kompem at least dpt 100pcs..=p..


Zara, Zareef n family..Hari Raya 2011







Our princess..

Our lil hero..



Princess lagi..kali ni tukar outfit as butterfly fairy..=D



Hero muka masyam..dh berpeluh habis time nih..=p

Hahaha..hura hara dh gmbar nih..mama malas nk tukar baju..papa plak tukar baju sukan jek..


Princess again n again..



Hero kecik yg semangat nk belajar bertatih..=)


Takmau langsung bergelak ketawa..lagi2 wat aksi kemam mulut cmni..hihi


Hasil kupon yg mama baru dpt lastweek..1 copy of cd, 1pcs 8R + 10pcs 4R..sume gmbar2 yg diprint ni mmg high kualiti..cantik leh letak dlm frame..hehehe


Ermmm..tk banyak kan gmbar..act ni 1st time mama wat outdoor photoshoot tp gmbar tak berapa nk banyak..photographer kali nih tak berapa amik gmbar2 kandid..byk soh posing tp sbb anak2 dh buat hal + panas terik, maka tak dan nak posing2 sgt kan..so agak kurang memuaskan di situ..tp papa kate "nak expect apa ngan bayaran rm75 jek kan..dpt gmbar2 kat atas ni kire oklah jugak.." kesimpulannya..gmbar pada mama cantik, cume sayang tk dpt amik candid moment yg biasanye priceless tuh..=p


p/s: Raya dh abeh tp lagi mau tepek gmbar raya..aci jekla kan..amik semangat utk raya haji pulak..ehehehehe

11 comments:

juelee said...

eh sama la kite amek package ni jugak.. me pun rasa camtu, king kong macam tak suke amek candid.. huhu me tak dapat lg hasilnye.. tak pasti la camne... dah la ngan rayyan takmo bg kerjasama.. adoiii

shila ariff said...

salam pagi lily,

maaf ye..nak bagitau sikit ni...17 okt???hari ni baru 10okt...hehehe...17 sept yg lepas ye???..silap taip ye...anyway, kami belum pun merasa outdoor photoshoot nih...malu2 kucing skit kot...huhuhu...

Salina@IbuAqil said...

Cantek2 gambornya mama.. Sweet sgt.. ;)

nieda said...

cantik gambar..

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

bila masa la plak iklan ni kuar huhuhu x pasan kalau tak lin ngap gak ni teringgin nk PS ni ..

zara sungguh sporting berPS jeles unty tau..

Zurani said...

zara semakin pandai berposing..:)

Sue said...

comel budak2 tu... zareef pun suke kemam mulut ek, sama macam khalif. lily, kalo nak berPS dgn anak kecik ni better amik je dgn photographer yg kita kenal n biasa dgn budak2. baru lah best coz gambar nampak hidup dgn aksi diorang. tp pa pe pun, gambar2 atas ni pun cantik jugak.

Diamilikku said...

comel zara...hehehehhe...lama akak tak singgah..sorry yer..blog akak pun dah bersawang..bz...;)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik2 gmbr ni..Sweet & happy Family..
Encemnye Zareef..wlupun x selesa tp masih mampu tersenyum manis.. ^_^

littlehumblelynn said...

lily

hubby sgt sporting..best2xx

zailamohamad said...

zaila dok berkira2 nak ambil photoshoot juga tapi tak tahu lagi nak ambil ngan sape, rata2 mahal..huhuhuhu

zara mewarisi bakat lily r..suka bergaya depan kamera;-)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016