Senyummu penyejuk jiwaku..

Weken lepas adalah weken yg agak huru hara bagi mama..
ala2 jiwa kacau macam tuh..
tapi, mujurla ada si kecik yg sntiasa setia di sisi mama..
dielah penghibur, penyejuk jiwa mama..
walau pon masalah utama masih lom dpt diselesaikan,
sekurang2nya jiwa mama dah sedikit damai dan tenang,,
senyuman die, keletahnya..betul2 menghiburkan..
dan melihat wajah die tidur..lagi damaiiiiiii rasa hati ini..

Ohhh..janganlah ingat mama pilih kasih yek sbb letak muka Zareef sorang
jek..
cume skang kakak Zara kan dh besar..
So klu kata utk damaikan perasaan mama die, mmg lebey sesuai pd adik..
sbb adik kan baby lagi..mama kate apepon, adik tk pndai menjawab..
kebetulan adik ni jenis tak banyak ragam..
stakat merajuk klu kelibat mama jauh dari die jek..
tp klu kakaknya, tanye sepatah jawab beribu2 patah..
lom lagi die yg bagi soalan bertubi2 kat mama..
klu time merajuk or buat perangai, lagi pening kepala mama dibuatnye..=p

Apepon, tetap sayang dua2 anak mama k..!!


p/s: Si kecik mama ni sedang diserang demam campak!!
Tp demam dah takde, tinggal bintik2 merah tu jek..
Later mama tepek gmbar adik yg kena campak tu yek..huhu


~Lily @ Mama Zara Zareef~


**************************************************************************
(See attached file: sejuk1.JPG)(See attached file: sejuk2.JPG)(See attached
file: sejuk3.JPG)(See attached file: sejuk4.JPG)(See attached file:
sejuk5.JPG)(See attached file: sejuk6.JPG)(See attached file: sejuk7.JPG)
(See attached file: sejuk8.JPG)
(See attached file: sejuk9.JPG)

5 comments:

shila ariff said...

ohhh..terasa rindu kpd hazim le pulak...huhuhu..hazim dok sonok berjoli kat kampung...

zill said...

seronokan bile nengok wajah dia sedang tido mcm tu...

ZanaNordin said...

alolololo
hensem boy
tergudaaa auntie tengok senyuman tu tau...

littlehumblelynn said...

lily

nak jugak baby boyyyyy...tomeiiiii

Diamilikku said...

betul tu...terasa rindu nak ada baby kecik....:)...walaupun alesha dan aisy dah besar..tetap dua2 tu penyejuk jiwa pengubat lara kak su

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016