Manhattan Fish Market Small Grill Promo :: 1st time terjebak dgn Groupon deal..=p

Heee..sebelum ni mama cume pernah beli deal2 murah dari website Milkadeal.com..antara yg mama pernah beli dari sane ialah promo spa, makan2 n jugak fotoshoot..yg Groupon ni, pernah dgr or baca member2 blog citer tp ntah nape tk pernah berkesempatan nk terjah websitenye..

Mcm mane ntah 2 ari lepas termasuk jugak website Groupon ni time tgh blogwalking nk cari barang lain..die lebey kurang milkadeal jugaklah..tp mcm lagi byk jek rasa mama promo die..ada spa, makan2, cuti2, servis keta, dan macam2 lagilah..but utk permulaan, mama terpengaruh utk beli deal yg kat bawah ni..




Hehehehe..mama kan peminat MFM nih..kebetulan outlet paling dekat kat jusco bukit tinggi tu jek kan..so ngan pantas terus beli 2 keping kupon utk makan2 with papa nanti..yg mama beli ni rm17.35 utk small grill set semata2..tapi dh termasuk text sume tau..mmg jimatlah..selain yg set ni.. ada jugak promo

RM21.90 utk small grill + air tropical breeze dan RM26.50 utk small grill + tropical breeze + regular chowder

Mama just beli yg paling murah ni sbb air nnti mama suka order peach tea die jek..leh top up bottomless..hehehehhe


Bukti pembelian mama..=p


So, sesape penggemar Manhattan Fish Market ni, lehlah jenguk2 deal ni n terus beli yek..leh KLIK SINI utk terussss smpai kat promo MFM nun..=p



p/s: Pasni nk belek2 promo utk cuti2 plak..dh nmpak jugak few promo yg menarik td..cume malangnye banyak yg promo cuti ni cume valid utk booking on weekdays jek..hmmmmm


gdfz

3 comments:

mama tisya said...

mmg murah..aritu terlps nk bli yg set giant

ida khairani said...

nak pegi nanti, bglah komen. bila2 jom dating nak? rasa dekatnya..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

oklah harga dia tu..murah juga..
ktorg mmg tak pernah beli online mcm ni.. ;)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016