Saya dah cihat!!

(See attached file: DSC04816.JPG)
(See attached file: DSC04820.JPG)
(See attached file: DSC04823.JPG)


Alhamdulillah..after 4 days, bintik2 merah di muka Zareef akibat campak dh
beransur hilang..
Kira muka adik dh kembali flawless gitu..hehehehe
Cuma ada plak sikit2 selsema tk abeh lagi..
Tu yg ada nmpak berair2 sket idung dlm gmbar...=p
Gmbar tu sume mmg gmbar terbaru..
Amik semalam after jemput adik kat umah bbsitter,
And time memalam adik tgh melasak kat umah..
Dh tk nmpak kesan merah2 kan..
Mama just sapu muka n badan dia ngan krim Ezerra jek aritu utk elak gatal..
Then lapiskan lagi ngan bedak ruam dari kedai sinseh..
Bedak ruam tu mmg serasi ngan anak2 mama sejak zmn Zara lg..
Hasilnya, cpt ilang kesan2 tu sume..

Kesimpulannya, Zareef dh kembali encem kan..hehehe
esok lehlah gi bday party kat umah kawan mama..
Kalau tak, mama serba salah je nak pegi sbb takut sume org seram tgk muka
adik..
Seriusly, masa cmpak tu tgh banyak kat muka, mmg teruk sgt tau nmpak muka
die..
Abeh merebak2 kesan merah tuh..Huhuhu..
Nasib skang adik dh sihat kan..
Time kasih buat kawan2 mama yg doakan kesihatn Zareef..=D


~Lily @ Mama Zara Zareef~

4 comments:

Salina@IbuAqil said...

Alhamdulillah!!! Dah makin sihat dah handsome boy sorng ni.. ;)

nieda said...

yeah hencem biy dah sihat..alhamdulillah

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Alhamdulillah..dah sihat dah nsemboy mama yg suka senyum nie..^_^

mama_umar_maryam said...

wahh dah kembali ensyem ye zareef,hehehe,zt pon tingat muke n badan umar yg kene cikenpox mase umo 3 bln tu,haih..cam alien pon ader

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016