Terselit dan terus terselit...=p

(See attached file: P1090706.JPG)
(See attached file: P1090705.JPG)
(See attached file: P1090455.JPG)

Hehe..budak yg tak abeh2 menyusur ke belakang..
Kejap terselit bawah meja kopi..
Kejap terselit bwh sofa..
Rasenye utk raya mcm kena ubah kedudukan perabot jek..
Bagi ruang luas sket utk Zareef bergerak..
Setakat ni mmg lom berapa pndai maju ke depan si kecik tuh..
Maju ke depan selangkah..undur ke belakang berlangkah2..
Tu yg asyik terselit jek tuh..hehehe
Enjoy tgk anak tgh membesar..
Sat2 lagi tuh mesti mula melasak pulak kan..
Nway, lagi few days jek Zareef nak masuk 6 bulan..
Macam tak percaya jek rasa!!!..=p


-Mama Zara n Zareef-

9 comments:

zailamohamad said...

alahai, siannyaaaa...

Ashraf plak xnak usaha langsung ntok menyulur ke hape, kalo letak macam tu, macam tulah dia..huhuhu

ZanaNordin said...

zareef...auntie dok pikir nie camner awak boleh tersepit bawah sofa tu..he he hehe..

syok kan tengok perkembangan anak time2 depa macam nie...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Alahai..sian dia terrsepit..
tp..dlm2 tersepit tu..blh juga dia gelak..gmbr yg last tu..nk nangis dh..tp sempat lg mama amik gmbr..hehe..sbg kenangan tu.. ;)

mummy_ayu said...

ha ha ha..terselit kat bawah meja, dia boleh gelak lagi tu..tomei jer..
kejab ke dah besar kan..skt hari lagi merangkak..lagi la...

ibuafiqahhuzaifah said...

Yey!

Zareef dah bleh mkn bubur nasi la..sudah 6 bulan..
bg space kat zareef..senang nak gostan..hehe

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

time terselit leh lak gelak si zareef ni hehhe, kyreen next week nk masuk 3months, this week dah pandai meniarap tp x pandai nk terlentang balik hehhe..

time dia naggis nk terlentang time tu la mama dia record hehhe..momment terindah tgk anak2 membesar depan mata

Ummi Eisya&Amani said...

Ya ampun..kesiannya tgk zareef..lepas ni,klu ke depan apa lak berlaku ekh..

Salina@IbuAqil said...

uishhhhhh dia dah menyapu keliling umah erk.. ;) comel.. hehehehe baik2 terhantuk.. ;)

littlehumblelynn said...

lily

sekejap jer tuh..sikit lagi dah setahun..cepat bdk2 ni besar..

tomei sgt!!

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016