Bercanda di tepian kolam..

Semalam entry aksi adik Zareef naik kuda kan..arini nk tepek aksi kakak berendam dlm kolam plak..ala...kolam kecik jek..nenek yg belikan as hadiah mase balik kampung arituh..oklah utk Zara berendam..lagipon sejak balik dr Avillion PD tu doklah asyik sebut "nak mandi kolam kat umah cantik"..hehehe..umah cantik tu die maksudkan hotellah..=p

Takpelah Zara, tk dpt mandi kat umah cantik, rendam jeklah kat kolam umah tk berapa cantik ni yek..mujurlah umah baru ni luas sket kawasan depan tuh..so lehlah nak bentang kolam plastik nih..ekekekeke


Muka budak gumbira dpt rendam dalam kolam


Peha lebarrrr mcm mama jugak..huhuhuh

Wat aksi mermaid la konon nih..=p

Menghayati kesejukan air paip

HAPPY!!



p/s: nak tau tak, baju mandi Zara tu satu2nya baju mandi yg die ada..papa belikan sejak umur Zara 10 bulan tk silap..skang dh muat2 jek die pakai..kena request baju mandi baru kat papa nih nampaknya..hehehehhe

8 comments:

littlehumblelynn said...

Kak ain pun mtk kolam mcm nih jugak tp mama x beli lagik.xde masa nk musing carik.huhuhu

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

dulu balik tangkak kyra pun ada kolam cam ni..last2 bocor until now tak beli lagi heheh..amboi zara swimming dlm kolam suka betul hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik kolam Zara..
Qis pandai nk minta beli kolam ni..tp tu lah rumah Flat mcmana nk bentang kolam cam ni..bilik air pun kecik.. ;)

ieda said...

amboi2 .. kemain layie kakak ! .. :))

mama_umar_maryam said...

biar btol baju mandi tu sejak 10 bulan? hehehe..apelagi..kene mntk yg barulahhh

Diamilikku said...

alesha punya kolam mcm nih dah tersadai dah...hahahahah...jarang guna...sebab kalau dah masuk payah nak keluar...

Ummi Eisya&Amani said...

bestnye leh swimming kat umah..kakak dah makin comel..nampak ayu..cepat2,mintak baju baru..

NzA said...

bestnya kakak zara..kalau adik dh besar bolehlh mandi sesama ye....

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016