"Your Best Vacation Moment Contest"-Senarai pemenang!!

Hee..spt yg mama inform siang tadi, malam ni mama akan umumkan senarai pemenang bagi contest "Your Best Vacation Moment" ni..susah jugak nk buat pilihan sbb sume tpt2 percutian tu best2 belaka..Enjoy baca sume pengalaman bercuti para peserta..=D..

Nway, setelah diteliti n entry dibaca berulang2 kali, akhirnye kami sepakat memilih pemenang seperti yang di bawah:
.
.
Bagi Kategori A (best vacation moment di dalam negara)
.
Pemenang pertama- Zana aka mama Batrice
.
Pemenang kedua- Nana aka ibu Damia
.
Lucky pick winner- Sidratul Muntaha
.
.
Bagi Kategori B (best vacation moment di luar negara)
.
Pemenang pertama- Ezna aka ummi Dania Yasmine
.
Pemenang kedua- Luvablekids
.
Lucky pick winner- Yatie Chomel
.
.
last but not least..
.
Early bird prize (yg ni mmg mama tk ade inform..saje nak bagi as penghargaan bagi 1st contestant yg join contest ni..=p )- Sha aka mama Tina
.
.
Keputusan adalah muktamad n diharap semua berpuas hati..terima kasih pade semua yg telah ambil bahagian dlm contest pertama anjuran mama ni ye..nway, untuk pemenang2 yang telah disebutkan di atas, sila berikan pada mama nama penuh, alamat dan no telefon korang ok..
.
boleh emailkan sj pada mama..
.
atau sms kan pada no di bawah:
lily aka mama Zara- 019 3153303
.
.
* seperti yg sedia maklum, hadiah yg akan diberikan ialah cenderamata dari Bali..nilai hadiah adalah mengikut kedudukan tmpat pertama, kedua, lucky pick winner dan early bird prize..means, setiap org takkan dapat hadiah yg sama ye..ade dpt lebih sikit, ada dpt kurang sket..ape2 pon, diharap semua pemenang sudilah menerima hadiah dari mama yg tak seberapa tuh..insyaAllah mama akan poskan secepat mungkin selepas dapat semua details dr korang..=)
.
TQ!!

17 comments:

nza said...

Tahniah kpd pemenang...best tu dpt hadiah dr Bali....

mama tisya said...

tahniah pd smua pemenang...mama zara cpt update entry bali ye

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah kpd semua pemenang...X sabar nk tunggu N3 Bali nih!!

maya amir said...

congratss kepada pemenang:).. mana entry bali?hehhe

nadnye said...

Tahniah kepada pemenang.. ahh mana entry Bali..:P

norly saliana @ mamazahra said...

tahniah kpd semua pemenang :)
sonotnye dpt hadiah dari Bali, sgt jeles neh.hehehe

yatie chomeyl said...

yea yea alhamdulillah..menang lucky prize heheh

Mama_Aqish said...

wah...tahniah pada semua pemennag...syoknyer dapat hadiah

Sidratul Muntaha said...

haaaa
daku menang?amin..syukran..
murah rezeki Lily oii...
terima kasih banyak.
nantiku sms or email.


p/s:ptut ler malam tadi tapak tanganku gatal - gatal.nak dpt rezeki rupanya!!ihik!

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

he he he
tengah senyum sampai ke telinga nie...
syukran....entry zana menang .....ho ho ho..gembiranyer...

luvablekids said...

congrats to all winners and thank you Mama Zara, trust you had a great trip in Bali. I dah email you my contact. Pls check your email :)

Qistina's Mama n Abah said...

Thank you...thank you.... at least dapat gak early bird..hehehe...

Tahniah pada semua pemenang ye!

mummyseri said...

tahniah wat semua pemenang..liy tahniah jugek sbb lily berjaya da anjurkn satu contest hingga akhirnya ni..:)

ye lahhh..nk tunggu cite g bali ni..

lily azliyana @ mama zara said...

Thanx pade semua yg dah sama2 memeriahkan contest mama Zara ni ye..cerita psl Bali lmbat sket update..balik2 opis, menimbun plak kerja menunggu..huhu

Cinda... said...

wah.. tahniah2x pd pemenang..
nak gak tgk org g bali.. adiahnye xnk tunjuk2 ke..
x dpt .. dpt tgk jadik le..

hhahaa.. :)

zailamohamad said...

congrates pada pemenang!! Yatie chomeyl ni memang bertuah ah

Ummi Dania Yasmine said...

La....i menang pon sampai tak sedar....sori byk2 sbb bagi lambat details i. I sibuk ngan contest blog i la pulak...hihihihi... :-) THANKS YE....sbb pilih i...

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016