EL dan pengumuman pemenang..

Salam semua..for info, Zara n family dh selamat pulang dr bercuti2 di Bali..Flight mendarat kol 7.10pm semalam..hari ni, mama saja2 EL sbb badan yg msh rase penat + serabut tgk rumah n bilik yg bersepah2 mcm tongkang pecah..konon nak cuti sbb kemas rumah, tp ni dh kol 3.30pm baru berjaya abehkan basuh baju yg melambak tuh..bilik n living room still serabut tahap gaban..hehehe..

Nway, sebelum mama buat entry n masukkan gmbar2 percutian di Bali..terlebih dulu mama akan announcekan pemenang2 contest "Your Best Vacation Moment" tu..opss..bukan sekarang yek..insyaAllah malam ni mama akan keluarkan senarai pemenangnya..la ni mama nak smbung kemas barang2 dlm bilik ni dulu..kena amik kesempatan sbb Zara tgh titun..klu die dh bgn, karang makin bersepah bilik dibuatnye..=p

So, tunggu announcement dr mama malam ni k..!!


Gmbar selingan- Gadis cilik Bali..=p

12 comments:

mama tisya said...

alhamdulillah dh slamat pulang ye...cute zara ngan tshirt itu...tk sbr nk tgk gmbr2 cuti2 bali korang ..cpt tau update

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Epy nyer Zara...Wah...baju zara
"I ♥ Bali" ler..sweet!!

norly saliana @ mamazahra said...

Selamat kembali ke tanah air :)
mesti best kan jln2 di Bali, comel la shirt Zara tu...
tak sabaw nk tgk gambar kt Bali & nak tau sape yg dpt ole2 Bali tu dan berdoa mamazahra la orang itu.hahaha...

update laju2 tau!!!

nadnye said...

cepat nya balik..
Comelnya anak dara tu macam tak balik Msia jea seronok sangat kat sana..

~Zetty84~ said...

windhu zara....!!!!
bestnyer dia...
sengeh pakai shirt bali lagik...
hehe... ;p
nanti update byk2 k...
take ur time babe... (",)

Sidratul Muntaha said...

ekeke..
selamat pulang.
xcited ni
sape menang?rupanya mlm nnti bru annouce..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm lily..

selamat plg ke tanah air..:)
cantiknya zara pakai t-shirt Bali tu..hehe..:)

Izan said...

comel je zara ngan baju BALI...
pndai dia posing skrg ye!

zailamohamad said...

Fuuuh fuuuuh, harap2 nama zaila tersenarai..hehehee
btw, zaila pun buat contest juga, ada masa nanti join ya;)

Mrs. Adz said...

zara..bestnye dapat g bali..i love bali lagi tu..hihii..

cepat update gambar ye..

nza said...

slmat kembali...xsbar nk tgk pic kt Bali n crite2 kt sana.....

Qistina's Mama n Abah said...

Selamat kembali dak cumei...wah jalan-jalan gi bali ek...tinggalkan auntie kat sini...

oh ye..sepanjang ketiadaan lily sekeluarga kat m'sia..sha & family alami inciden yang sangat menakutkan. Silalah ke blog untuk baca..moga selepas ini lily pun akan lebih berhati2..lebih2 lagi tinggal dgn dak cumei kat rumah ek..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016