Sapa join/nak join sila angkat tangan!!!

ye..angkat tangan tinggi2 mcm budak kecik ni k..


Hehe..tk pyhla angkat tangan bebetul, mama bukan nmpak pon ye tak..cukupla meninggalkan komen after bace entry ni nanti ..=p
.
Act..mama tak tau adakah suma kawan2 mama alert dgn Blogger Family Day yg bakal berlangsung hari Ahad 28 Feb akan dtg..act mama dh lame tau dr blog Ida Rahayu tp mase tu rasenye mcm lama lagi so belum pikir n wat keputusan nk join..tetiba blog ayu dh kuarkan plak tarikh akhir nk hantar nama penyertaan (sebelum 24 Feb, jam11.59pm kot) so barula sibuk2 pikir nk pergi ke tak..hehe. Setakat ni, tgk name list yg confirm attendance tu, tk ramai blogger yg mama kenal..Yg mama kenal n selalu berkunjung2an cume ayu sndiri, zety aka mamaUmar&Maryam, mamaTisya, mamaAqish, cik jeela, Nana aka ibuDamia, Haiza aka mama Damia n mama Zana (setakat yg mama perasanlah)..
.
So, korang yang lain2 ade sesape lagi tk yg nak join..mama ni mcm nak pergi, tp malu pon ada..yelaa, dhla bukan blogger tegar kan..karang tercongok2 tk tau nk buat ape..yes..i'm very2 the PEMALU ok..hehehe..stakat senyum2 kat org boleh..tp nak 1st time menegur tu yg tk berapa nk reti..huhuhu..lagi satu, dok risaukan Zara nye perangai kat sana nnti..mklumla, sume kan sedia mklum sejak 2 menjak ni Zara mmg sgt2 kuat meragam..klu ragam sket2 tkpe, ni siap ngan pakej liuk lentuk + guling2 atas tanah lagi..huuu
.
Apepon, nk konfirmkan balik ngan papa Zara lah..klu minggu ni tkde program n die snggup nk temankan, mungkin bolehla mama join..korang2 klu nak join jugak tinggalla komen kat entry ni yek..lehla tmbah2 geng mama kat sane..pastu baru kita sama2 mencari geng baru pulak..hehehe..
.
.
p/s: to Zety, nnti klu jadik pergi kite tinggal komen kat shoutbox zety yek..=D

12 comments:

mama tisya said...

jom la pegi..leh jmpe2 live kn sambil posing2...ehehehehe...

Sidratul Muntaha said...

datang je lily
ayu ni nanti
konfrim lily ingat penyombong sebab muka memang bengis giler..
tpi bila dah kenal..mesti suke punyer sebab den aderlah remaja purba yg ceria selamanya!!
ekekke..
by the way..
aqil pun kuat meragam
takper..
ade geng!

shila ariff said...

alahai..wat kat KL..mmg susah skit le nak join..huhuhu..

nza said...

best tu ttp xleh la nk join...tringin sgt nk jupe zara tu....

norly saliana @ mamazahra said...

norly mmg teringin nak pergi, walopon tak kenal sesapa pun.muahaha
tapi, 26-28 ni norly ada trip nak gi Kuantan & T'ganu.so, mmg xdpt gi la.huhuhu
memula plan aituh, nak ajak lily gi.sekali xdpt lah kalau this week.

selamat bergathering ye!!!

Dilla Ady said...

lame tak jejalan kt sini lily..

hihi..chomel jek gambar zara angkat tangan tuh..

alamak tak leh join ler..dilla ni lagi la plus plus plus pemalunye..hihihi

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Aunty angkat tgn nk join blh?? :)

Best tu jumpa & berkenalan ngan member2 di alam maya..Tp kita pon sama gak lah jenis yg pemalu..hehe.. :D

Mrs. Adz said...

zara excited nak pergi tu..hihii..

kita pun mcm nak g..tapi tu ar,ramai tak kenal..kita pun pemalu gak..hihii

lily azliyana @ mama zara said...

hehehe..stakat ni 85% mmg rase nak gi..tinggal nk konpemkan ngan hubby leh tak die teman sekali..InsyaAllah, are rezki lehla jumpe kwn2 blogger sume kan..=D

Qistina's Mama n Abah said...

alahai..buat jauh2..camner nak join. sian org bwh2 ni..

Gi la lily. Biasa la budak meragam nih..ala..semua org ada anak aham patern budak meragam..hehehe..

M@L@ said...

saya x dpt join lah lily sebb sepupu husband kawen...mesti seronokkan dpt jumper uolls semua...

~Zetty84~ said...

wah..bestnyer... ;p

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016