Utk kawan baru mama~ Ummi Kaisah Zahra

Act arini mama takde idea nak stori ape. So mama nak amik kesempatan tulis entry khas utk sorang kawan baru mama nih. Act ummi Kaisah Zahra ni dah jadi follower mama, tp takde link pulak ditunjukkan. tp sbb ikhlas nk berkawan ngan dia, mama pon sanggup google semata2 nk cari n baca blog ummi Zahra..hehe..Nway, yg peliknye, mama tak boleh nak post komen kat entry blog tulaa..

So, untuk ummi Zahra.. sebenrnye lame nak ucapkan salam kenal kat awak. tp tulaa..mama nak post komen tak bolehla kat entry ummi zahra. kebetulan blog tu pon takde chat box, so mama langsung tak boleh tinggalkan jejak. so harapnye dptla ummi Zahra revise balik setting komen tu, or tmbah jek widget chatbox. tak seronok la bace blog tp takleh post komen..=p

Dan untuk ummi Zahra juga, trime kasih bg penghargaan kat mama sbb jadi follower aritu. act byk jugak persamaan kite. same2 org johor, sama2 mama pd si Zahra n jugak bersuamikan tentera..hehe. hope dptla kite bina persahabatan di alam blog ni yek..=p
.
Ni ummi Zahra letak dlm blog die sbb mama jadi follower die haritu..=)
p/s: Act ade few blog lagi yg jadi follower mama tp mama tak dpt trace balik link diorng. ade yg mama berjaya google, n ade yg tidak. So kepada sesiapa yg jadi follower mama, harapnye sile2la jugak tinggalkan jejak di chatbox or komen entri yek spy mama dpt pulak buat kunjungan balas ke blog masing2..=D

7 comments:

mizzyN said...

aku pun rajin menggoogle nama kawan lama, setakat nie nama ko aku tak try plak. haha, jangan taktau.

lily azliyana @ mama zara said...

weh..name aku glemer weh dlm google. cube ko taip. kuar frenster, fb, blogspot, blog frester, gmbar kahwin, name mase kat utm..macam2 adoooo...hehehehe..

Qistina's Mama n Abah said...

ooo..boleh ya menggoogle nama orang?? tak pandai la pulak...

MiMiEZaN ZaHRa said...

tq..sbb ade n3 khas utk ummi zahra ni..act, baru jer belajo ber blog ni..dulu ader lah dalam frenster..tp x brape nak active..mase zaman bujang2 dulu..skarang ni wat blog br n nak active balik sejak dah ader anak ni..tu yang x brape nak pandai lagi..nanti mama zara ajar lah yer ummi zahra..

nadnye said...

rajin betul mama zahra nie.. tulah kadang2 memang takdapat nak trace follower kita kan..

Zetty84 said...

erm akak...zati pun jadik cam tu gaks...kalu blogger yg x ada leave commment cam akak ni...cthnya kena select dulu profile, yg tu mmg zati x leh comment langsung...caner kita nk buat erk..? huhu

lily azliyana @ mama zara said...

mamaQistina- hehe..boleh jek. klu org tu rajin menaktifkan diri di online mesti sng nak jumpe name die..=p

ummiZahra- suka bace citer zahra tp syg takleh komen. ummi letak chatbox la sng sket nak borak2 k..hehe

nadnye- hee..ikhlas nak berkawan kak. tu yg sanggup google cari blog diorng. tp tak sume berjaya. ade gak yg susah nak trace

Zati-tulaa zati kan. akak pon tk tau name link diorng tkde dlm profile tuh. kite nk jugak melawat blog2 diorng ni kan..=)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016