Candid Giveaway Contest

Yesss..masih dlm mood utk bercontest di hujung minggu. Tp, sekali lagi mama join contest ni last minit. Masih alasan yg sama, sbb tak dpt cari gmbar yg besh..hehe..act mama mmg bnyak amik gmbar candid lagi2 gmbar Zara. punyela banyak smpai naik pening nak pilih mana satu masuk contest (macamla gmbar yg diambil sume lawa2 kan..=p )


Berbalik pada cerita contest, Candid Giveaway Contest ni act dianjurkan oleh Zieha, juga salah sroang kawan terawal mama di dunia blogging. Mama mmg selalu mengikuti perkembangan cerita anak teruna Zieha yg hensem tu, Firas. Contest ni akan berakhir esok, 31 Ogos..
.
So, gambar yg akhirnye mama pilih untuk contest ni ialah..
.

Hee..modelnye tak lain tak bukan anak mama si Zara la. asal contest jek mesti muka Zara jadi taruhan kan. Gmbar ni mama ambik mase Zara ngan tak sengaja photoshoot kat Giant sek 13 shah alam, bulan april aritu. Ada satu studio tu buat promosi so mama pon suka2 la bawak Zara amik gmbar. Tak sangka die ceria spjg photoshoot tu berlangsung. tgkla aksi Zara tuh. macam bersungguh2 jek mendengar arahan photographer utk berposing..=p

Erm..rasenye itu jekla yg diperlukan untuk contest ni. Syarat2 lain pon rasenye mama dah penuhi dah..Lepas ni tunggu Zieha umum pemenang jekla..=D

6 comments:

izan ishak said...

alahai...zara mmmg sgt cute!
siap pegang bakul lg tu...

zieha said...

salam mama_zara..
jangan merajuk yek..sebab tak view candid u dlm n3 siang tadi..ibufiras tgh kepenatan sgt mengviewkan dan susun gambar2 bloggers yg join contest ibufiras tu..huhuhuhu
Ok..setelah dicheck kt page mama zara ...semuanya WELLDONE:) Nnti jgn lupa yek tgk resultnya ..tk u :))
WISH U GOODLUCK:D

nza said...

haa...tentu zara peserta trrrakhir msuk contest candid pic nikn...ok, good luck.

Diamilikku said...

rajinnya hai bercontest.....gud luck ye zara...umie alesha nih lagi la malas nak bercontest...tetiba dtg mood je baru nak hantar

E.L.I.Z.A said...

gud luck zara!

mummyseri said...

tomeinye zahra..kiut dressing cam tu..
anyway good luck yer..:)
salam merdeka..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016