~Sweet Moments Baby Love 1st Give Away Contest~

Hee..lama dh tak join contest. Tp nmpaknye contest kali ni sgt menarik sbb melibatkan sweet moment ngan anak kan. mama mmg taksub sket bab2 contest melibatkan anak nih..hehe..

Oklaa..contest kali ni ialah Sweet Moments baby Love 1st Give Away Contest anjuran Intan the 'mom to be'. Sempena nak menimang cahayamata sulungnye, maka die berminat nak share same2 foto sweet moment bloggers ngan anak masing2..Act hari ni dah last day contest, tp mama baru jek tau pasal contest ni so kirenye last minit punye penyertaanla.

So, nilaa gambar utk contest kali nih..


nama anda & pasangan....
Azliyana Abdul Rahman & Riza Shahril Mohd Saad

nama baby & umur....
Nur Riza Azzahra bt Riza Shahril
Umur skrang 1 tahun 4 bulan

bila foto nie diambil & di mana...
Foto ni dimabil selepas Raya tahun lps. Kami berfotoshoot bersama kat Zubye dr EOG. mklmla, bukan sng nak abadikan kenangan manis bersama2 klu takde org yang tlg ambilkan gmbar kan..=p. Mase ni Zara baru jek berumur dlm 6 bulan. Gmbar diambil di Tmn Tasik Shah Alam (tpt yg sama ngan majlis harijadi Zara yg pertama aritu)

kenapa pilih foto nie.....
Mama suka gmbar ni sbb nmpak kami suami isteri sama-sama berusaha nk melayan n buatkan Zara ketawa..hehe..Selain tu gmbar ni nampak natural n bersahaja sbb mase tu mmg fotographer yg tukang candid..Act mmg nice momentla mase tuh sbb dpt bermesra sekeluarga tanpa memikirkan sape yg terpakse pegang kamera sume..hehe

Kat bwh nih gmbar2 extra jek..Few more pics dr photoshoot with EOG tu..Saje tunjuk kot2 intan pon berminat nak hire pgrapher utk abadikan gmbar2 sweet momnet bersama bakal anaknye nnti..=)




p/s: To intan..salam kenal dr mama n Zara yek. smoga intan n baby sihat dan dipermudahkan proses kelahiran nanti k..=)

13 comments:

DYLA said...

dari kecik zara suka sengih amik gmbr.

bestnya dpt merasa sesi photoshoot mcm ni..

zieha said...

goodluck 4 the contest!..sweet nya zara senyum..murah rezeki:)

Fara_Adura said...

Comeinye zara..memang photoshut saat2 yang besh..

Nanti nak photoshut ngan weols pon bole..kenal, lagi senang kan..hehehe

E.L.I.Z.A said...

yerp..sgt sweet...

gmbr kt bwh tu,zara dh tukar uniform ekk hehhe

nadnye said...

Suka gambar yang akhir tu pandai Zahra .. ketawa dirakamkan...
Tak berkesempatan lagi nak suruh professional photograhpher ambik nie...masa dan keadaan tak mengizinkan walaupun hati berdetik nak sangat

nza said...

good luck le ye..mmg sesuai pkai baju ijau dok posing kt pokok2...sejuk mata memandang...

mummyseri said...

lily..
comelnya zara..good luck taww...
yok ar join kontes baju raya sedondon..
da sedondon tu lily sefamily..:)

mama auni firdina said...

good luck mama zara..

sweet le pic zara with papa n mama die..suke tgk zara tersengih!=p

dilla-ady said...

lily, comei tul le zara..

zara ni pandai ye posing maut dengan cameraman...menjadi jek..nice sgt tgk pic die..

gud luck le ye tuk contest tuh..

ninieZUERYANNIE said...

comelnyer zara......

mama_umar said...

kakzubye tu my senior mase skolah shahpekan, xtaula reza kenal ke x..alahai,sweetnye famili ijau nih, gudluck yee

:iBuAfiQah: said...

bagus tul zara niey..
nice smile bila nak bergambo..
cam teringin jer nak buat photoshoot camnie..
syok kan?

intanloveamir said...

sowi yer trlmbat komen...hehe

wpun ltak pic lbih dr 1...hnya skeping jer yg akan di nilai oleh juri...

pe2 pun wait d result k..;)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016