Alahai anak mama..!

Masih berkisar gambar2 Zara pd hari ahad. Time Zara main2 smbil tgu mama bersiap nak kuar, smpat lagi die melaram ngan kasut kerja mama. Mama tak perasan mula2, tp dr dlm rumah terdengar bunyi 'ketak..ketuk..ketak..ketuk..'..jenguk2 keluar rupenye kasut kerja mama dh selamat disarung kat kaki die. mama biar jekla sbb Zara mmg dh pndai kawal kaki berjalan even pakai selipar besar..hehe..

Layan pic Zara ber'kasut besar' yek..

Sempat gak mama snap video Zara berjalan ngan kasut besar ni. Bukan main sibuk nk berjalan ngan kasut mama..=p

video

Selain kasut, beg mama pon selamat disarungnye. Zara mmg suka bergaya ngan beg tangan. tapi mama jek tk smpat nk compile sume gmbar Zara ngan beg2 tangan tu masuk dlm blog. next time kot mama masukkan entry pasal tuh..

Beg mama nih act dh jadi barang mainan Zara dh pon. kalau tak bagi beg ksong, handbeg yg penuh n berat tu pon sanggup dipikulnye..=p

He..bile tgk aksi2 anak dara ni, terubatla rase bosan n sedih hati mama ni. Ade anak ni mmg membahagiakan betul kan..=D

9 comments:

zieha said...

wah zara..pakai kasut n handbag mama tu.. nak ajak mama jalan kan..?
mama nie tak fhm2 la..zara nak JALAN-JALAN...hehehhe:)

dilla-ady said...

alahai...sweet jek tgk...

nmpk cam tak larat jek nk gendong handbag..ye ar, handbag lagi besar dari tuannye..

tp, comeiii...

Zetty84 said...

alahai zara...
pict. yg last skali tuh yg paling mahal...betul tuh, ada ank ni terubat semuanya kan...kita akn rasa bahagia yg penuh kasih syg jerk...sweet moments... ;p

lily azliyana @ mama zara said...

Zieha- "ye..mama paham sayang. mama pon dah ketagih nak jalan2 juge. tp apakan daya tkg bwk jalannye takde"..hehe

Dilla- hee..dah name pon budak pompuan kan. sume brg mama die, die nak kendong juga. nanti sasha dh besar sket mest mcm zara gak perangainyer..=p

Zati- tulaa Zati. lagi2 mcm akak yg jauh dr hubby ni kan. Zara tulaa peneman akak wktu2 sunyi. wlupon kdg2 buat perangai jugak, tp yg seronok lagi byk dr yg tak seronok..=)

ibu_umairah said...

amboiiii bukan main lagiiiiiii.......nak g mana itu!!!!!!!

mizzyN said...

dia dah mula belajar dengan cara meniru la tu.

apa mak dia buat, dia pun nak buat jugak.

tak lama lagi mesti nak pakai sandal yang ada heels tu.

shila ariff said...

hai zara..memula ni pakai kasut keje mama...nanti dah besar skit nnti..jangan lupa mintak high heel ngn mama ye...heeheehee....

lily azliyana @ mama zara said...

ibuUmairah- sian Zara..nk jalan jauh2 tak dpt, jalan keliling rumah pon jadikla..=p

mizzyN- hee..agaknye la kot. tp bile dibelikan brg n beg die sndiri tak mau bawak plak. nk jugak brg2 mak die nih

Shila- kena bersabar sketla br mama bg pakai high heel..hehe

mama idzareef said...

aura girlish zara dh makin terserlah..hehe..bestla lily nnti ade kawan nak shopping girlish thingy.. :P

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016