~Meet the Cousins~

Hee..spt yg dijanjikan..nak tepek gmbar2 cousin Zara aka anak2 abang mama. abang mama ni duduk kat Kluang jek tp nak jumpe punyela susah. mcm dok jauh jek. time mama blk kg, die tak balik. yang aritu pon mama pakse die janji balik minggu yg sama sbbnye dh rindu nk jumpe anak2 buah mama ni.. last jumpe diorng 4 bulan lps, mase tu anak bungsu abg mama pon kecik jek lagi..
.
Act paling eksited nk jumpe si kecik tula..Iman name die. dh besar dh rupenyer. makin cumei n cantik ikut ibu dia. sweet jek die senyum. peramah pon leh tahan, tak macam Zara..hehehe..Zara mula2 jeles bukan main bile papa dukung si Iman. tp lama2 Zara ok n mula nak sayang2 Iman..Zara nmpak cm kakak2 sgt. yekla, Zara badan leh tahan smngat. tp si Iman ni kecik molek jek mmg btol2 ikut ibu dia. skang Iman dh 10 bulan tak silap.


Inila si Iman yg cumei. Sweet kan tgk die senyum..=)

Ni plak abgnye Ikhwan bersama2 ngan nenek

Zara tak kasi can papa dukung Iman sorang2..hehe

Tp lame2 Zara nak kawan jugak ngan Iman

Lagi aksi Iman yg cumei

Adik Iman n abang Ikhwan
Zara n Iman..

p/s: Mama sgt puas hati dpt lepas rindu ngan anak2 buah. bulan 7 aritu dpt lepas rindu ngan anak2 buah kat Sabah. kali ni dpt lepas rindu ngan anak2 buah kat johor plak..=)

12 comments:

:iBuAfiQah: said...

hehehe...
zara dah pandai jeles lah..
bila papa dia dukung iman tuh..
zara nak adik kot tuh!
ada adik mesti dia sayang.hehehe

Zurani said...

lily..comel2 la kaum kerabat kau. a'a..zara da ready nk ada adik kot. xnk try lg sorg ke lily? hehe...

nadnye said...

Biasa tu jeles.. kalau dapat adik confirm jeles sekejap lepas tu lama2 okay..
dah boleh beradik tu :)..
seronokkan dapat jumpa anak sedara.. dah lama tak jumpa nie :(

~mamazahra~ said...

comei ah si Iman tuh :)
zara pandai syg baby eyh...
zahra xreti syg baby lg, abes baby dkerjaknnye =P

Zetty84 said...

Waa...dah pandai jeles erk...!!! caner nk dpt adik lak nanti...hikss...rasanya kalu time ni ada adik, dia x kan jeles kot...cuma time dgn dia cam terhad la sikit...sian lak...nanti jadi cam ank2 zati...hihi...ai, akak dah ready ker..?

M@L@ said...

ala comei nyer...
hehehehe zara jeles yer...biasalah mula2 jer kan.. mesti lps ni zara akan request kat mama nak adik.. hehehhee

lily azliyana @ mama zara said...

Hee..mama lom ready nak bagi Zara ada adik laa..nak manja2 ngan zara pepuas dulu. nnti kalau zara dh besar sket, barula leh bagi adik + buli die suruh jaga adik die tuh..hehehehe..

(sbnrnye mama rase tak terurus nak jaga 2 anak sorang2..hihi)

mizzyN said...

serupa la dorang. kawan aku tgk sekali imbas kata sama rupa.

ibu_umairah said...

alahai budak tomei ini dah pandai cemburu nyee...........heee.heeee

lily azliyana @ mama zara said...

mizzyN- haha..serupe ek di mata korang. means kuat jugakla genetik family aku sbb selama nih org asyek ckp muka Zara ikut muka apak die..=p

Fara_Adura said...

Hehehe..zara pandai yer..jeles2 da..dapat adek mesti bertambah2 jeles eh..ekeke..:)

Suke kan dapat kumpul ramai2..jarang2 dapat jupe ramai2.. sekali kumpul..haa.. mesti riuh rendah..hehehe..:D

shila ariff said...

hah..ada ramai anak sedara ni mesti best..shila anak sulong,adik pun lum kawin lagi..so numpang anak sedara belah suami je le..time raya..beratur diaorg ni mintak duit raya....hah, dah abis ganti pose ke lum ni?? lagi brapa hari lagi kita nak puasa kan???

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016