Lagi kad dan award..

Hari ni dah hari ketiga Ramadhan. tp still mama nak tepek kad2 yg diberi dr rakan blogger. mungkin ade lagi yg mama tk smpat amik n tepek kat sini. mintak maap byk2 nnti lenkali mama amik k..Nway utk kawan2 mama nih, selamat berpuasa jugak mama ucapkan. Mama jek takde bagi kad sempena ramadhan kan. hanye ucapan umum jek..=p

Ok..ni kad dari Halen..

Kad ni plak dari ibu Amy, Afy, n Aqy

Tak lupe jugak nak tepek award dr kak Nza smpena jadik follower die. dh lame kak nza suruh amik tp asyik tak menyempat jek. Apepon, thanx kak nza for the award..=D

Award fr Kak Nza..


p/s: Mama agak letihla hari ni. mklumla dh lame tak bekerja di bulan puasa kan. kebetulan kerja lab pon ala2 menimbun gak tuh. so lom de mood nak update citer lagi..so arini layan kad n award dulu jekla..=)

7 comments:

kakyong said...

Selamat berpuasa & meraih sebanyak keberkatan Ramadhan..

Ucapan pun dah cukup.. asal saling mengingati..

Zetty84 said...

erm..rini pun zati letih gakss....maybe 1st time kita keje time posa kot...SLAMAT BERBUKA AKAK......... ;p

nza said...

tqvm krn sudi ambik award tu...syahdu bila diri dihargai...moga prsaudaaan brkekalan....slmt brbuka n brterawih.

lily azliyana @ mama zara said...

kakyong- InsyaAllah kak yong..mane yg mampu tu bolehla dibuat spjg bulan ramadhan ni kan..=)

Zati- yekla zati. mungkin esok lusa dh dpt biasakan diri semula kan bekerja smbil berpuasa. hari ni slow jek rase buat kerja..=p

Kak Nza- sy pon ucapkan tima kasih kat akak sbb menhargai sume followers akak ni..=D

:iBuAfiQah: said...

salam ramadhan dr irnie sekeluarga...
ari nie irnie pun penat..
mungkin sbb 1st day posa time keje niey..

Diamilikku said...

aduhh..syok cuti lima hari duk umah..esok dah nak mula keje..tak taulah mcm mana rasanya..macam malas jeeee

nadnye said...

salam Ramadhan walau dah terlewat.. sama la kita takde kad yea.. hanya ucapan tanda mengingati

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016