Superhero mama..=)

Tepek gmbar superhero2 mama jekla harini..antara fevret zareef wat masa ni..watak2 superhero..hahaah..tak kiralah kepten amerika ker, iron man ke, superman ke, spiderman, batman..sume die suka..tapi rasa paling2 menarik hati die kepten amerika..kekekeke..nway, disebabkan faktor superhero ni gak baru si bujang ni suka pakai pyjamas tau sbb mama belikan koleksi baju tido baru utk dia..klu tak sblm ni, mmg musim die berjeans sokmo..smpai ke tido pon tshirt n jeans klu nak tau..=p


Pyjamas tema spiderman

Tema ironman

ni selonggok ada..batman, superman..lagi sorang tak ingat dah nama dia..haha

Hulk, ironman n kepten amerika..hulk badan hijau tu pon die leh suka..kekeke

Fevret dia..the one and only kepten america..=p

Si kecik dapat tempias sekali..abg dpt baju superhero, dh tentu adik pon ada jugak kan..kikiki




Love my superheroes!! terus ada idea nk wat ape utk tema bday diorng next year kan..ekekekekke


9 comments:

Syima ~Mama Kyra~ said...

Byknya koleksi superhero zareef dan adik ye..untung mama korang soping online..lily pasni tkr signature tu dan profile lily@mamazarazareefzayed..status baru maa :D :)

aLyNnZ said...

pandai mama tackle abg utk pakai bj tido..bnyk pulak tu koleksi..yg seronoknyer adik lar sbb dpt jugak kan..senyumm je si adik..

mamaarifakeem said...

Wow..banyaknya koleksi superhero die.... cun cun belaka... ni mesti sopink online ni, click saje...hiii...

salwana nordin @ che'wa said...

kalo dah lama boboi kan..superhero mmg berpisah tiada wahhhhh

nieda said...

superhero dgn macam2 karektor kartun..teringat zaman kecik2 dulu.

NzA said...

banyaknya koleksi superhero abg.....

Nor Fauzah Samid said...

lama tak singgah sini..makin hensem abang zareef.. budak boy gitu lah kot ye, suka yg hero2 mcm nie. ^_^

Dokter faRyn said...

Dahhhh big boy!
:)

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

Wah super hero semuanya Pyjamas.. Mesti Zareef suka..Macam Aqil nak Spiderman je..yang lain taknak!hehee

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016