Selesai sudah majlis baby Zayed


Alhamdulillah..sabtu lepas 18 Oct selesai dah majlis kesyukuran n akikah for baby Zayed..aturcara simple jek just buat akikah..ada tahlil n doa selamat sikit lead by atok Zayed, and acara wajib of coz makan2..hihi..mcm biasa, mama suka hire photograher utk amik gmbar famili n tetamu so mmg kat kamera sndiri tak byk gmbar pon ni..huhu..tgu gmbar frop OP seminggu lagi ye..=)

Apepon, thanx pada semua yg sudi hadir kat majlis tuh..mostly kawan2 dari ofis, jiran2 mama n kawan2 seairforce papa..famili plak yg dtg mak mama, parents in law and adik2 ipar..apa2 yg kurang kat majlis ni harap dimaafkan yek (esp part kambing bbq yg ada few batch org komen liat sikit..hukhuk) 

Klaa..cuci mata dulu dgn few keping gmbr yg ada ni..


Pengantin kecik yg diraikan..masa ni majlis belum mula pon so bby tak tukar uniform lagi..kekeke..buai2 ke ape mmg takde cuma ada mini pelamin ni utk port amik2 gmbar..simple jek k sbb diy by mama n papa..tak kreatip kan tak reti buat cantik2..huhu

Nmpak mcm semangat JDTlah sgt kan..ekekeke..plan adhoc sbb tak jumpe alas putih yg sesuai..nmpak towel JDT ni cam comel jek so aci jekla letak situ..kekekee

Candy buffet + choc fountain set..candy buffet area belah kiri tu diy jugak by mama..tp choc fountain area belah kanan tu ngelat sikit mintak org tlg sediakan..=p

Zara yg request nk choc fountain ni so once pasang, mmg dialah org pertama yg serbu..hahaha


Ok..gmbar lain takde..haha..tgu next week mama update lagi k..=p


10 comments:

Tengku Fauziana said...

meriah nyer..hihih

Rizziela said...

Meriahnya.. JOHOR lagi tu

NzA said...

Alhamdulillah.....selesai satu lg tanggungjwb kita sebagai ibu bapa..meriah.

Naderiey M said...

tahniah. aku nak datang sbb dah dekat temerloh tapi selepas belajar drive pagi tu, tiba je petang, penat la amat. bole buat bisnes ni beb, kreatif idea ko.

Fai CeritaCinta said...

simple tapi cantikkk... kreatif la tu mama..

mamaarifakeem said...

Wow..DIY.. cunlah.... kagum... teringin 1 day nk buat cenggink gk..hii..

Alhamdulillah majlis berjln lancar ye, lega urusan settld kan.JDT di mana2..hii...

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Alhamdulillah. .selesai Suda. . DIY pun cantik juga. .lagi puas hasil kerja tgn sendirikan. . :)

Z@i Z@mR33 said...

waaa....tgk candy booth dh leh agak msti meriah.hr tu sy wt mjlis akikah Aqil biasa2 ja.kalut dgn ry haji trus lupa sgala nk letak

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

Ala..tak puas tengok gamabr..tak sabar nak tengok full gamabr..update cecepat tau kak..hehee

LYAfrina said...

Menariknyaaaaaaaaa
Msti meriah.
x sabar nk tgk pic lain jgj

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016