Bila kaki dah masuk mulut


Milestone terbaru baby Zayed..tarik kaki masuk dalam mulut..ehh..milestone ker tuh??? kekekeke..nway, antara tiga orang anak, inilah anak pertama mama yg suka wat perangai gini..haha..selalu tgk baby org lain jek kan buat aksi hisap2 jari kaki ni..orang dulu2 kata klu baby dah pandai hisap jari kaki, maksudnya die nak adik dah..yelah tu kan..klu baby nak adik, tapi mama papanya yg taknak..tak jadik jugak kan..kekekeke

Meh la layan gmbar bby zayed ni ya..baru 5 bulan dah berapa byk dah koleksi gmbar die..mama nk buatkan photobook tk menyempat2 lagi..wuwu


Ni awal2 kegiatan tarik2 kaki..tk smpai nk masuk mulut lagi..=p

Time ni dah maju sket..tarik2 stokin tu smpai ke mulut dah..haha

Sambil main tarik2 kaki, smbil buat aksi2 comel..adehhhh..gerammmm mama tau...=p

Grrrr..rasa nak geget2 anak sndiri..haha




Teruskan aktiviti dan latihan menarik kaki...kikiki

And finally..latest pic..selamat dah masuk mulut..ni kalau bukak stokin die mmg habis dia isap jari jemari kaki yg montok tuh..ngeeee


Nantilah baby ya..tgu awk besar sikit mcm abg n kakak dulu baru mama procees bagi adik..agagagaga..



2 comments:

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

Alahaii comelnya Baby Zayed senyum..Sweet sangat..hihihi..anak-anak aida suma memang feveret masuk kaki dalam mulut..hihihi..

LYAfrina said...

Haha. Tu la.. kata org tua2 tnda nk blh adik. Tp rsanya normal kot bdk2 mcm ni.

Baby zayed sgt kiutt

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016