Ke taman gelora n funfair kita..

Salam Jumaat..lagi entry super backdated...aktiviti mama n anak2 di suatu minggu yg mama pon dah tak ingat bila tarikhnya..hahaha..so petang tu kitorng jalan2 amik angin kat taman gelora..saja bwk abg kakak main taman sambil mama n papa makan2 kan..gmbar main taman mama takde amik pon sebab sibuk pegang baby..cuma pas diorng puas main taman tu smpat bwk tgk  show kat tmn gelora tuh sempena pameran apa ntah..ada die jemput artis baru dtg menyanyi sume tapi malangnya mama tak kenal pon artis tu sape..=p


selfie mama n bby zayed sementara menunggu kakak n abg main tmn

Nilah show yg dikatakan tuh..tk kenal penyanyinya tp oklah suara leh tahan

Nmpak tak anak dara mama kat hujung nun gigih mendengar org menyanyi..hihi

Mama papa dok santai2 jek smbil borak2..=p..ohh..smbil snap2 gmbar jugak..kekeke

with zareef mucuk

with kakak masyam..hihi

crime partner..hahah

Boring dgr org nyanyi, jalan2 tepi pntai ni jap..

Family kecik kami..^_^

Anak2 yg gian nk main pasir..nk pergi yg pntai sana malas jalan so bagi diorng main dekat2 jek..=p


Mama mok2 dgn anak2..


Dari tmn gelora, singgah smayang maghrib kat bandar jap..then on the way balik, terjumpa plak funfair kat area indera mahkota..nmpak lampu warna warni tuh mmg galaklah dua org budak ni ajak singgah kan..oklah, sekali sekala mama papa layankan ye..=p


Suka sgt naik benda ni si zara

Adik main yg simple2 jek..=p


Kakak nak jugak..

Bumper car ni papa layan kakak n zareef bergilir2..mama mmg tukang tgk jekla..kikiki

Sementara kakak abg main, baby baik sorang ni tidooo jek dlm stroller..ok..gud boy..heheeheh

Game yg kompem dpt mainan..baling2 bola tgk masuk kat mana..=p

Sorang satu dpt hasil kira puas hatilah tuh..agagaga..tgk zareef muka dah berlengas semacam jek..=p

Ok..puas main dah jom kita balik..^_^


Happy jerk bile dpt kuar outing ngn famili kan..wlupon ari2 pon dh kuar kerja, tapi tak sama dgn kuar berjalan2 ni..penat tolak tepi..hehehehe



8 comments:

salwana nordin @ che'wa said...

comei sgt bb zayed!!bambam!!

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Pandai baby Zayed tengok kamera bila bergambar..hehe..comei.. ^-^

LYAfrina said...

LYA PEGI LAST WEEK KAT TMN GELORA.. TP XDE PON BAND CAMNI. MAYBE SBB HARI JUMAAT KOT..

FUN FAIR NI SAMA DGN Y DTG KAT KMN LAST YEAR

Dokter faRyn said...

rasa cam takcaya ek lily. kejap je dah berlima. heheheh. bila nak jumpe budak2 cute ni :)

Adlin Mohamad said...

fun betul diaorg ni hehehhe
lawa umah baru biru pink

naney said...

comel baby zayed...

funfair tu slalu nmpk otw g airport.. Nuh slalu merengek ajak g.. tp xpernah2 g pun hehehe

NzA said...

anak2 kalau dpt outing mcm ni mmg seronok..lagi2 kalau tgk ada fun fair..

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

Wahh sportingnya akak n husband ..sampai ke malam bawak anak- anak berjalan..seronoknyaaa..hihihi..kalau husband aida, takde maknanya nak bawak macam ni..satu tempat je dah..huhuhu..Mesti Triple Z happy sebab puas dapat main satu hari kan..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016