Jemputan ke Majlis Kesyukuran dan Akikah..=)



Entry melekat hingga hari Sabtu, 18 Oct 2014..^_^



Salam Isnin semua..dgn sukacitanya mama nk menjemput semua kawan2 blog n silent reader  yg berada di Kuantan  dan jugak di kawasan2 berhampiran..atau yg kebetulan ada datang ke Kuantan pada tarikh di atas ni, ke teratak buruk mama utk sama2 meraikan majlis kesyukuran n akikah baby zayed..tak lupa kawan2 fb yg ada terbaca link ni..mama mmg ada create event kat fb tapi maafla yek, yg kat fb tu just mama tag  kawan2 yg mmg duduk kat area kuantan, sedara2 n jugak blogger2 yg mmg asal sini..yg lain2 tu mama buat jemputan secara terbuka kat blog ni jekla ye..=)..kalau ada kesempatan dtg jek wlupon tak pernah jumpe sebelum ni..time nilah leh kenal2 kan..hihihi..apa2 hal leh call mama (019 3153303)

Apepon, doakan majlis baby zayed ni akan berjalan dgn lancar ya..kami just buat akikah, makan2, doa selamat n tahlil sikit + photoshoot semestinya..harap mood baby baik2 jek hari tu nanti..insyaAllah..^_^



9 comments:

LYAfrina said...

waa..cantiknya kad tu.
Kalo xde ape2 hal..insyallah lya pegi ye..
tp x janji..

lya doakan semua mjlis bjln lncar..amin

Sherwieyna Muzzawer said...

Comel dan cantik je kad aqiqah baby. Semoga majlis aqiqah berjalan dengan baik. Cepat je baby dah besar kan.

Adlin Mohamad said...

moga majlis berjalan lancar yea lily ..huwaaa jauh kalau kat klang comfirm sampai dah hehehe

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Moga semuanye berjalan dgn lancar...

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

Nak pergiii..hehee..kalau la dekat kan..semoga segalanya berjalan lancar ye kak Lily..comel sangat kad tu!!suka tengok!hihihi

Tengku Fauziana said...

zayed dh muka abg nyer ni..hihih..

cantik header blog..

Syima ~Mama Kyra~ said...

Smg majlis zayed bjln dgn lancar...kami pun buat majlis kesyukuran dan doa selamat ahad ni :):)

nieda said...

semoga majlis berjalan lancar..jauh

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

Semoga segalanya dah berjalan lancar ye..haih tak sabar nak tunggu entry Akikah Zayed ni..sebab mesti gambar semuanya cantik2..hehee

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016