5 mth old baby Zayed | Cuteness overload!!

19 Oct lepas, baby Zayed dah genap 5 bulan..so umur sekarang dah lima bulan seminggu dah pon..hihihi..walaupon mungkin tak berapa comel di mata org laen, tetappppp yg tercomel di mata mama papa kakak zara n abg zareef..berani nak kata anak sndiri tak comel??? agagagaga..


Antara newest pic of baby Zayed..



 Baby seksi!! pakai baju time mama dukung pon pusat dh nmpak..haha..nnti kite shopping2 baju baru k..=p


Peha gebusssss..kikiki



Last but not least, belanja gmbar bby with mama sekeping nih..^_^


So, antara perkembangan bby Zayed dari umur 4 ke 5 bulan ni;

- dah boleh meniarap n pusing balik sndiri
- suka capai segala benda yg dia nmpak n bwk masuk ke mulut
- suka tarik rmbut sume org..sakit plak tuh..haha
- dah mula angkat2 punggung..
- mulut suka mengecap2 klu nmpak org makan..sabar ye bby, lagi 3 minggu awk dh leh makan dah pon..kikiki
- gusi dah start gatal kot..abeh jari jemari mama pon jadi alat dia geget2..
- isnin lepas papa die dh bawak gi cucuk 5 bulan..nk tau berat terkini die??..5 bulan seminggu = 9kg..phewwww..semangat kan..yg paling tembam antara 3 beradiks..hahaha


Oklaa..tu jek yg teringat wat masa ni..lenkali leh update lagi pasal baby..=)



10 comments:

Lynn Hamzah said...

issshhh...saper cakap x comel tu...comel la dia...muaaahhhss...

Sherwieyna Muzzawer said...

Alahai sayang jangan lah cakap macam tu. Baby awak nampak hensem je. Geram tengok pipi tu..ehhh nak gigit sikit boleh tak..hehe

nieda said...

semua baby comel..rasa nak kunyah2 je. hehe. rasa nak kiss je, sedap sgt bau baby

Syima ~Mama Kyra~ said...

Bb masa kecik semua comel...zayed ni baru nmpk ikut muka mama :) zara zareff byk ikut muka papa dia :D

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Semangat Zayed ni..geram tengok...gebu sangat peha tu...rasa nak gigit...hehe
..Comel..^_^

naney said...

Sape kata zayed xcomel??? rasa baby semua pun comel.. hehehe...

Adlin Mohamad said...

wohooooiiiii peha kfc !!

Cik Yaya said...

mate ikut mate sape tu..hehe

aLyNnZ said...

seyes comel..tang peha tu mmg tak boleh tahan rasa cam nak geget2..gebuss sggttt..wow 9kg..betul2 semangat..semoga terus bambam yerr..

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

Alahaii...memang cute baby zayed ni..auntie tengok pun geram rasa macam nak gomol-gomol je pipi tu..hehee..happy 5 monsary Sayang..stay healthy n strong ye..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016