Baby Zayed dah meniarap..


Gambar sekitar minggu lepas..alhamdulillah, 4mth ++ bby Zayed dah boleh meniarap sendiri..yg harunya, kali ni anak ketiga mama mmg lost track umur sebenar die leh meniarap tu..sebab utamanya, kali ni baby bertukar milestone kat umh bbsitter dulu berbanding umah mamanya..kekekeke...

Alkisahnya, kalau kat rumah ni mmg selalu baby dibaringkan kat atas tilam..either tilam kat katil mama or tilam single ada kat ruang tamu..kat umh bbsitter plak bby tido atas toto..agaknya awal2 tuh susah sikit bby nk meniarap atas tilam sbb lembut kan so klu kat umh mmg kerjanya asyik menigiring jekla..smpai satu masa bbysitter galak bercerita yg bby zayed laju jek meniarap klu kat rumah sana..musykil jugak rupenye die pilih2 port nk meniarap..hahahah


Percubaan memaksa bby meniarap kat umah..baringkan die atas foam mat ni..

Aksi nak bermula dah..hahaha

Mengiring sudah

Kat foam mat ni barulahhhh die nk meniarap rupa2nya..adeh dikkk..selama ni dok tunggu2 bila awk nk meniarap rupenye saje tak mau buat atas tilam yek..=p

So nilah die..first pic bby meniarap kat umh sndiri..kat umh bbsitter dah byk kali gamaknya kan..huhu

Ralit tgk geng upin ipin atas mat tuh..=p

 Baby comel mama..^_^
  
Ada org sibuk nk interprame sama..kikiki

The 3 siblings..untung bby ada bodyguard kiri kanan..heheh


Alhamdulillah..diberi kesempatan untuk terus memcatitkan milestone anak2 dlm blog kesayangan ni..moga bby zayed terus membesar dgn sihat k..=)



9 comments:

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Chayok2 zayed...tak lama dh boleh merangkak..cepat masa berlalukan...moga terus membesar dgn sihat bagai juara... ^^

salwana nordin @ che'wa said...

bravo zayed!!!

comei sgt la zayed ni..geram unty tgk!

Dokter faRyn said...

Buntangnya mataaaaa! Memang copy paste ko ni hehehhe. So cute!

mummy_ayu said...

wah..cayalah...cepat jer masa berlalu kan..

Ayu Ayunie said...

geramnya tgk. bambam. rindu lak baby time baya gini. huhu

LYAfrina said...

YEAYYYY..
BERJAYAAAA

Nor Fauzah Samid said...

wah..baby dh meniarap. rasa mcm baru je lily dpt baby hr tue..hehe

Adlin Mohamad said...

moment2 yg sweet ...

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

Alahaii..tembamnyaa baby zayed ni..semangat sangat tengok!dah pandai meniarap!gud boy..lepas ni tak bole letak atas katil dah kan kak..takut tergolek nanti..huhuhu

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016