Kakak Zara's new look


Salam semua..takde entry raya aidiladha dari mama..hehehe..takde gambar2 or aktiviti menarik pon..mcm biasa, cuma makan, makan, makan..macam2 gak mak mertua n mak sndiri masak,,tp tuhla...mama, papa n anak2 mmg tak berbaju raya aritu so takdelah nk bergmbar2 apa kan..hihi..so ni tepek gmbar terbaru akak zara jekla..minggu lepas dah selamat mama antar kedai bagi potong pendek rambut dia..imej lama mcm dalm gmbar header kat atas tuh..imej baru mcm gmbar bwh nilah..=p


Rambut pendek sudahhh..

Ramai komen kata sayangnya mama pendekkan rmbut zara ni..tk mcm princess dah..haha..tp mama plak rasa mama suka lagi rmbut die pendek mcm ni..nmpak kemas sikit..kikikiki

ni gmbar terbaru..zara wth adik2..satu2nya pose time balik kampung cuti raya arituh..haha


Actually dah tak tahan tgk rmbut pjg die serabai tu yg nk sgt potongkan rmbut die..lagipon sekarang zara tgh diserang penyakit gatal2 aka ekzema abeh kulit kepala kering n berkeruping..kesian kat die kalau rambut pendek senang mama nk urus kan..nnti kat entry lain mama share sikit kisah zara nye ekzema ni ye..1st time kena teruk sejak lahir..hukhuk


6 comments:

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Bertambah comel kak Zara dengan rambut pendek..lagi nampak kemaskan.. :)

LYAfrina said...

salam aidiladha lily.. lya pon xde ambik gmbr aidiladha baru2 ni. mmg x paki pon baju raya. hehe..

waa..makin cute kak zara..nmpk lebih kemas n elegan gittu

aLyNnZ said...

salam aidiladha..betul potong pendek nak urus..skrg pun musim panas nanti cepat berpeluh..sesuai rambaut br tu dgn zara..

Syima ~Mama Kyra~ said...

Org johor mmg camtu raya haji takde pakai2 baju raya..samala mak kami org johor jgk mmg dari kecik kami tak bju raya time raya qurban..tp sjk kawin ikut belah hubby pulak..kena gak pakai baju raya :D :) nmpk cute zara berambut pendek :)

Adlin Mohamad said...

nampak berisi rambut cam ni ..
kyra macam2 sytle dah last2 poting pendek hahaha

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

Alahaii ayu jugak kak Zara potong rambut pendek..nampak kemas sikit kan Mama..dia pon nampak selesa..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016