Beautiful APRIL...=)

Ahahaahaha...dah petang2 baru sibuk wat entry..tetibe eksited gak nk wat entry ttg APRIL pas baca entry Nad Mama ZN..rupe2nye bln April bulan istimewa Nad ek sbb Nad berkongsi bulan kelahiran yg sama ngan Zara, satu2nye princess mama..tapi kan..tulah..dok sibuk janji kat kakak Zara nk tempahkan kek utk die..belikan hadiah utk die..serius terLUPA yg bulan April ni jugak bulan istimewa utk sorang lagi cinta hati mama iaitu PAPA!!

Hahahaha..sori ye papa..serius tak ingat bday papa pon bulan ni jugak..5th April pulak tu..ada few days jek lagi..hadiah kompem2 tak tau nak beli apa ni..mama ni nama jek kerja..tp duit abeh wat bayar utang..beli baju, mainan anak2, tudung..makan2 kat luar..utk papa, dah takde bahagian dah..hahahaha..takpelah, insyaAllah, nnti mama belanja makan kek ye papa..kalau ada duit lebih mama belanja tido hotel satu malam..mmg tu jekla keja mama..jarang bg hadiah..sponsor holiday mama suka sbb sekali leh merasa kan..kikikikiki..

 Wajah2 kesayangan mama.. kongsi bulan kelahiran yg sama..kira Zara ni hadiah bday terbesarrrr yg mama dpt bagi sempena bday papa ke-26 lima tahun lepas..^_^




 p/s: Baru pas check calender..5 April tu Jumaat = hari off mama..ada harapan nak kuar celebrate la kot..hmmmm..mane jekla tpt best nk belanja papa makan kat Kuantan ni ek..=p

 



6 comments:

Nad MamaZN said...

Waaa.. Ada 2 org sekaligus tu
Best kalu dpt p jenjalan hihi
Lily cam kite gak
Lagi suka hadiah p holiday sbb bleh sama sama merasa kan? :)
Apa lagi... Cherating la! :)

NzA said...

byk kenangan indah di bln April tu lily....

Sidratul Muntaha said...

april bulan lahir mak aku n ara.
ehehehe

mama_umar_maryam said...

setuju dgn nadd!cherating!

mamalieyna said...

Eheh.. besday usband eina lak, 6 april.. mmg tak beli hadiah apa2, tp dh beli deals utk tido hotel, tp malangnya en polisi skrg cuti beku, herm.. tertunda la adiah utk besdayboy ni..hehe..

Selamat berplanning..planning baeeeek punya eh :-)

~MommyAida~ said...

Wahh yang penting beli kek tau kak..pastu buat lunch date..mesti best n terharu papa nanti..hihi..birthday husb akak sama dengan birthday abah aida..hihihi

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016