Double Bash:: Zara Turns 5 & Zareef Turns 2 (Invitation Card)

::Entry melekat hingga 14 April 2014::


Salam isnin semua..arini nak tepek kad invitation majlis bday kecil2an utk princess n hero mama..dalam pada sure x sure nak wat majlis ke tak, akhirnya gigihkan diri jugak la utk plan sbb si anak dara dah asyik menanya bila dia dpt ptg kek kat majlis yg ramai org mcm bday adik tahun lepas..hehe..dah pndai demand ye kakak ni. Nway, alang2 tu skalikan dgn bday bash adik. Adik bday 28 Feb, si kakak 11 Apr..beza lbh kurang 40 hari tp aci jelah smbut sekali kan..hihi..


Tema majlis Mickey n Minnie Mouse kononnya..hehe..harap majlis bakal berjalan lancarlah sbb skali lg papa mama je uruskan majlis sendiri..parents n adik beradik lain x dpt dtg..huhu..

Apa pon di kesempatan ni mama nak menginvite skali siapa2 yg kebetulan ada di kuantan, n blogger2 or silent reader yg duduk kuantan ni utk hadir kt majlis ni nanti. Just call or sms mama utk konfirmkan kedatangan ya. Kat kuantan ni mama lom ada ramai sgt member,so jemputan pon x byk kot. Kalau ada antara korang, korang or korang yg sudi dtg, memang mama hargai sangat2..^_^


p/s: mcm biasa,mama byk tempah online kali ni. Struggle gak kena survey website2 br sbb baru pindah kuantan kan..kt cni x berapa nk byk choice mcm kat klang valley nun..antaranye nak cr baker utk main cake, dessert n photog..>_<..

9 comments:

Nad MamaZN said...

Kalu la dekat... Memang dh terjah dah ni :)

mama lieyna said...

Jauh tu.. apapun hrp persiapan amjlis bjln lancar ye.. :-)

Bestnye majlis bertema gini...

Nana said...

klw dekat bole terjah hehe

nieda said...

Happy birthday zara zareef. Semoga majlis berjln lancar

Syima ~Mama Kyra~ said...

Wah bestnya double celebration..mesti zara sonok nnt..klu dkt bole dtg :) :D

~MommyAida~ said...

alahai.kalo dekat kan best!!boleh attend birthday bash double Z ni..anyway, semoga majlis tu nanti berjalan lancar ye kak..

ieda immi said...

insyaallah dikk jika tiada aral melintang ..
sbb akak jumaat mlm ada program , sabtu pula ada hal keluarga ..
takut ahad dah x daya ..
apa2 punn TQ for the invitation .. akk try to make it ok dik ;)

NzA said...

Selamat ulg thn both of you....moga jadi anak cemerlang dunia n akhirat...
14 april tu birthday suami akak....

Sidratul Muntaha said...

purfft!
lenkali ko msg aku awal2
ade la aku nk balik temerloh nnti boleh singgah.
ahahha
sabo jelah
kem peluk cium tuk zara ye..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016