Yang terbaru di KFC

hee..x dpt lg singkirkan tabiat kurang bgs makan fast food ni..asyik nak berkunjung je lagi2 bila ada menu baru..cmanerla bdn x makin mengembang kan..>_<..

nway, yg terbaru ni dating berdua dgn si anak dara kat KFC. Zara cm biasalah request dia mesti nak kentang goreng, ayam original seketul, whipped potato ngan ice milo. mama plak teringin nk try cheesy zinger tu..sekali bila pergi,nampak plak ayam goreng korean crunch..terus rasa tergoda gak..ekekeke

Cheesy zinger for mama

order snack plate tp seketul ayam convert tu korean crunch. saja nk merasa kan..yg seketul lg zara punya..:-P


hamik kau..utk org tamak..kenyang gila perut


anak dara


mak dara..:-P

p/s: tq to kawan2 yg bg respon kat entry semalam ya. nanti mama fikirkan cara cmane nak pilih org2 yg bertuah nk dpt FM zara zareef tu k..^_^

8 comments:

Salina@IbuAqil said...

Nampak sodap.. :)
Alahai!!
Sapa lah yg bertuah dpt FM tu..
Kalolah ina dpt sis..
Bleh lekat kat peti ais baru kami..
Jumaat ni peti ais sampai..
X sabar nyer nk pindah.. :D

mama tisya said...

ayam korea tu rmi ckp pedas..tk try lg

Adlin Mohamad said...

lama x masuk kepci ni x tau nape cam dah jemu pun ada hehehe

ieda immi said...

ishhh akak dah pernah makan nie
tapi bila tgk entry adik nie .. mak aihhh x menahan !

jaja_NorLiza said...

saya pon mmg gler mkn fast food ni...rasa cam berhantu pon ade...hehhee.. anak biasa2 jer..mak nye ni yg terlebih sudah! ;-)

Nad MamaZN said...

Sedap x lily kfc kpop tu? Hihi

NzA said...

akak blm try lagi korean crunch cz ank2 kata xbrapa best....

mama lieyna said...

Nampak sedappp... leh try :p

Sllu g kfc ni, tp menu snack plate je jd pilihan..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016