Mandi kolam | Palm Garden Hotel Putrajaya

Aktiviti dua minggu lepas dah ni..lepas papa balik dari India, kebetulan ada cousin yg anjurkan family gathering kat Putrajaya, so mama decide nak join skali..yela..leh amik papa kat KL, pastu dpt jugak kumpul ramai2 ngan sedara mara kan..kira short vacation pon ye jugak sbb dpt tido hotel semalam..kekekeke..so mama bertolak hari Sabtu 30 Mac tu ngan anak2, ditemani nenek dari Kuantan..smpai KL amik papa dulu pastu baru gerak ke tpt kejadian..Majlis makan malam tu diadakan kat Palm Garden Hotel Putrajaya..

Nway, petang tu after smpai smpat chit chat dulu ngan cousin2 n makcik2..then decide turn bwk budak2 mandi kolam..geng2 sepupu sepapat pon sume turun kolam sama..mmg havoc swmming pool ngan kaum kerabat kitorng jek kot..hihihi


 Ni bilik kami..standard room jek amik..bilik ni siap sediakan toto extra lagi dlm almari..jarang jumpe kat hotel lain..=p

 Balkoni

 Budak2 yg happy dpt dok bilik cantek..hahahaha

Tea n coffee amenities

Meja n tv

Toilet ada bath tub..bagus!! =p


Layan jekla gmbar budak2 kat swimming pool yek..utk kids swimming pool cetek je so Zareef mmg suka sgtlah sbb dpt masuk n main sndiri dlm kolam..ada tpt yg kids pool pon tk berapa cetek kan so mama tk berani bagi lepas..kat cni mmg puas betulla  si kecik tu mandi..smpai nk pujuk naik pon susah..wuwuwuwu


Kids swimming pool..ada slide besar

Adults swimming pool

Mak mama n makcik mama..sama2 turun kolam tgk anak cucu mandi manda..hihihi

Budak yg happy dpt main air



Dpt naik water slide..double happy!!! =p



kakak cam biasalh..dh pndai membawa diri..=)



Berani masuk kolam sorang2..mama nk pegang dia marah..huhuhu..tp kena pantau gakla tkt die  tersembam dlm air tu..wuwu



Dah puas main kat kolam budak2,,jenguk papa n cousin2 lain kat adults pool plak..

Kazen2 tgh syok main bola baling dlm air

Geng sepupu2 pompuan dok tepi jekla..ramai tak rajin menerjunkan diri..mama jek over sbb kena layan anak kecik kan..hehehehe
 Si kecik mnyibuk sama ngan papa die


Antara geng2 sepupu sepapat yg ada,,semua ni kazen2 sblh mama


Sebelh malam, smbung ngan aktiviti bbq dinner plak..smbung ctory lenkali la eh..hehehehe







8 comments:

Adlin Mohamad said...

wahhh bestnya ..
gathering sama2 family ni, zareef paling happy ..
kita ujung bulan 5 ni pulau kapas ..

Nad MamaZN said...

Bestnya!

mama ila said...

seronoknya jenjalan ngan famili..best nampak hotel nie..hehehe..jelesss..nak holiday jugak!!!

~aYu~ said...

ala.. bestnya tgk.. ayu suka je tido hotel kengkonon leh santai2... berangan jadik org kaya... huhu..

~MommyAida~ said...

Wahh happeningnyaa..bilik pon nampak ok..berapa semalam kak kalo stay sini?hehe..

mama_umar_maryam said...

sonok cuti rmi2 nih kan :)

mama lieyna said...

Best betul aktiviti beramai2 gini..meriah! :-)

Zana Nordin said...

betul ler lily..jarang nak jumpa hotel yang sediakan extra comforter dlm bilik..selalu tu kena requested baru ler dpt....

lama dah tak cuti2 duduk hotel...batrice dah start requested..adeh

kak zara nampak chubby ler...makin comel....adik hensem tu dah tinggi

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016