Radix Fried Chicken @ Kuantan

First time merasa RFC ni..time dok Klang dulu mcm x pernah ternampak cawangan RFC ni kat mana2..so teruja la gak bila nampak ada kt Kuantan..kekeke..cawangan RFC ni dibuka kt Bdr Indera Mahkota, dkt je ngan Mc D drive thru kat sana..kira pencabar terdkt McD la ni..:-P


Nway,mcm sejuk je mata masuk cni. Pekerja perempuan dia sume beruniform tshirt muslimah n bertudung labuh. Menu nampak ada byk gak. Utk first timer, papa order set ayam 2 ketul + radix cola n mama order chicken chop + radix strawberi. Patut set ayam tu ada mashed potato cm kat kfc gak, tp sbb kitorng dtg tu dah malam dkt nk tutup, maka mashed potato abeh tkr ngan wedges. Utk anak2 plak, share jelah kentang yg byk tu + belikan ais lemon tea secawan..:-)











So far, ok je rasa makan kt cni. Next time leh repeat lg..:-P

5 comments:

Sidratul Muntaha said...

sejibik sejibun mcm KFC
kat sini ade texas chicken
so far sdap sikit la dari kfc

Nad MamaZN said...

Kat bangi rase mcm ada outlet rfc ni

Adlin Mohamad said...

x pernah try pun ..ayu ckp ada texas chic kita pun x try agi kalau balik gombak leh try ni ala2 kfc jugak rasanya kan

hadina said...

Last time balik Kuantan, tgh proses reno. Nnt balik sekali lagi boleh lah pergi.. :-) dah lama teringin nak g RFC, tp tak jumpe dan tak berkesempatan.

mama lieyna said...

Teringin jugk nk rasa, dh la peminat kfc.. kalau la ada rfc areasini, sure dh terjah sllu.. :-)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016