Cuti Nuzul Quran

Salam Isnin kawan2..alhamdulillah..weken yg panjang minggu nih..hari ni mama tak kerja sempena cuti Nuzul Quran..macam sabtu dan ahad yg lepas, rasenye harini lepak2 kat umah jek kot..hehehe..kronik tau puasa tahun nih..badan rasa letih n malas semacam jek..klu time hari keja tu gagah jugakla kena paksa wat keja opis kan..bile kat umah, rasa nk lepek memanjang..nasib baik papa memahami..agagagaggaga..nway, baru2 ni ada gak purchase new supplement utk mama thru online..kongsi ngan kawan seopis sbb nak try test hasil dulu..die pon sama kes ngan mama..puasa kali ni asyik rasa lesu, malas, ngantuk dan segalanye..hope supplement tu akan berkesan lah utk kitorng esp bab menambahkan tenaga dan kecergasan badan..klu best baru mama share kat blog supplement ape yg mama beli tu k..=p

Nway, mama dlm proses nak mengembalikan mood berblog ni jugak..bile belek2 nset n simkad kamera, banyak lagi rupenye gmbar2 sebelum puasa yg tak stori mori dalam blog..huhuhu..harap pelan2 dpt masukkan sume dlm blog nnti wlupon dah kire stori basi..yg penting, masa akn dtg still dpt baca balik citer2 dan pengalaman2 lama tu kan..hehehe..nk stori kisah puasa pon tk de special sgt nk kongsikan..mama bukan mcm korang yg rajin2 masak makanan best2 sempena puasa..time papa balik jekla kuali kat dapur tu diturunkan..klu tak, hari biasa mmg sume beli jek..T__T

Klaa..ni kire entry warm up jekla dulu eh setelah seminggu blog menyepi..nk share gmbar anak2 kesayangan mama ni..tp gmbar dh lama sebenanrya time kat Penang arituh..ehh..tetibe rasa rindu balik lah bile sebut2 Penang nih..hehehehe


Syoknye Zareef golek2 atas katil empuk kan..opsss..abaikan budak cekci nmpak spender kat sblh tu ye..hahaha

Dua beradik beramas mesra

Heeee..ini budak tgh ajuk mama buat gaya " ayooo..tak tahu.."jari dahla montok buat goyang2 mcm tu mama rasa nak geget..heheheehe


Kakak gomol adik..adik plak tomoi kakak..huhu

Lagi aksi si cheeky bum-bum




Salam kakak ke gigit kakak dikkkk???

Kesayangan mama..=)

Sesekai kakak plak buli adik..adik kena paksa ear cover ky kakak beli time kat Cameron arituh..=p




p/s: Dahi Zareef still berbekas mcm benjol tu wlupon takde kes jatuh yg terbaru..padahal tiap2 malam mama urut2 kat kawasan dahi tu ingat nk bagi bekas benjol tu surut...takkan kekal smpai bebila kot..huhu..sian anak mama..kawan2 ada petua tak nk hilangkan bekas benjol ni yek..tkt gak lama2 die mengeras n kekal kat situ kan..=((

4 comments:

ieda said...

alor2 bukan main suke zareef ye .. ekkeke .. seronok dpt main atas tilam lahh tuu ..

haaa dah kena gigit dah kakak tuu .. sib baik lahh ... macam2 budak2 nie ..
slo2 update dik .. akk nie pun kalau ikutkan dah x der idea huhuh ;)

ohhhh memang keras macam benjol tuu dah lama ada ye .. hurmm akk ingatkan pun zareef jatuh ..

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

a'ah benjol tu still ade kan ... abis la beso nnt dahi berbenjol x[e janji encem .. compare kyreen ngan zareef alahaiii keciknya kyreen padahal beza umo 3 bulan je hehehe

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

bestkan cuti2 gini berguling sakan anakbanak atas katil.. heheh..
kite pun sama, tp en asben br jap td pi paka de meeting pastu ade majlis bukak pose.. huhu, kite tak join sbb esk kije, odit nk masuk.. desss, mati ler odit bln2 pose ni.. ;-((

Nad @ MamaZN said...

tu la..lama dah kite perasan benjol kt dahi zareef tu
rasenya sbb kene kt tmpt yg sama
tu yg lambat sket surutnye kot
nenek zara zareef kata apa?
takde petua org2 lama ke yg boleh digunakan

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016