Zareef wat ape tuhhhh..bersungguh2 benar nmpak..^__^

Hee..antara aktiviti Zareef time mama cuti arituh..first time terperasan die leka dok main tutup botol nih..bukan main concentrate lagi nk cuba letakkan tutup botol tuh kat tempatnye..seronok plak layan die..bile tutup botol jatuh, die amik balik n cuba pasang lagi smpai berjaya..rasenye, salah satu milestone jugak kan nih..kira Zareef dh leh fokus n beri tumpuan utk buat sesuatu benda..=)

Tutup botol pon leh jadi mainan..bagusss..tk payah mama beli mainan mahal2..ekekekeke




Sedaya upaya cuba memasangkan tutup botol tuh



















Dan akhirnya....berjayaaaaa!!!!!siap boleh pusingkan sket tutup botol tuh jadi ketat..pastu nk bukak balik tk reti terus nangis..hehehehe..




Macam2 aksi anak2 ni kan..apepon, mama proud of you sayang!!..=)

4 comments:

nieda said...

sweet je...

zailamohamad said...

hehehehe bijak mummy..bagi Zareef main tutup botol..

nanti ajak mummy g mandi pool kat KLCC ya weekend ni:P

diana said...

wah...bijak nih..:)

Sue said...

pandai zareef. kita sbg ibu ni kena bijak bagi semangat kt anak2. bukan mcm sesetengah orang yg asyik say NO. mcm sue pun, kadang kat rumah kita sibuk masak2, time tu la anak2 amik tepung, diuli la..buat mcm tepung utk cekodok la.. habis bersepah. kadang mak sue bebel gak kat cucu dia..maybe dia kesian kat kita nk mengemas, atau org tua kan..itu tak leh, ini tak leh. hahahha tp sue kata, biarkan je.. janji senyap! ahhahahahah.... let them explore the world!!!

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016