Tengok wayang je cuti panjang yg lepas

Salam Rabu sume..dan selamat kembali bekerja ye..mesti balik cuti ni masing2 byk stori nk dishare kn..mama tgk ramai sgt kawan2 pi holiday..uiiii..jelez btol rasa sbb kami dok umah jek...sibuk mengemas n membersihkan umah..plus bajet byk dh habis planning nk buat mjlis utk Zareef ujung bulan ni..:-P

By the way, sempat gakla kuar tgk wayang ari sabtu ptg..Tgk citer Journey 2 yg The Rock berlakon tu..genre citer ni antara fav mamalah..adventure+fantasy+komedi..mmg best sangat2..same best ngn citer yg journey to the centre of the earth dulu..act citer ni tk berssmbung pon ngn yg first tu..tp budak lelaki yg berlakon tu org yg sama

Klaa..layan jela gelagat anak2 mama time outing tu ye


Kakak Zara org yg paling eksited nk tgk wayang..nk tgk `raksasa hijau` katenye..:-P


Adik Zareef plak eksited sbb dpt berjalan..smpai papa kena dukung dek tk larat nk mengejar..hihi


Dh sampai panggung wayang. First time tgk kat GSC Summit


Poster filem the journey 2..nmpak tak raksasa hijau yg kakak zara sibuk nk tgk tu..hehe


Ni aktiviti menghilangkn bosan sementara menunggu masuk wayang..sibuk main kt kerusi urut yg ada kt sana..:-P


Kakak wat gaya seksi..adik plak gaya sukahati..hihi


Adik lagi..


Papa sempat gk ajak anak2 masuk pusat game ni..layan Zareef main stereng jap


Kakak pon main lumba keta..ni smpat tunjuk pouch pink baru utk die bubuh nset dlm tuh..sejak mama n papa dah jd geng samsung, nset lame bg kt kakak buat main game


Finally. movie time!!!! Zara cam biasa mmg enjoy tgk wayang


Mama n Zareef..tu pejam mata sbb adik silau ngn flash..hihi..nway, Zareef smpat berjaga sekejap je..pas minum susu sebotol, terus lena smpai ke sudah



Pas abeh wayang, pi smbung shopping kt tesco plak..aktiviti shopping kt tesco tk menarik pon so takdelah amik2 gambar ye..:-P

7 comments:

shila ariff said...

salam,

sampai sekarang hazim masih dok ingat kat kapal selam dalam citer tuh...huhuhu...

Salina@IbuAqil said...

amboi!!
pandai anak teruna tu layan wayang erkk.. ;)

Mama Iddin & Irdina said...

bestnya kalo anak2 saya boleh diangku masuk tgk wayang sekali..penah bawak si abang tgk wayang sekali tapi dok 10minit melalak kuat sebab takut gelap n bunyi yg kuat..so tgk wayang dlm mimpi je

mama_umar_maryam said...

mmg bagus bdk 2 org nih kan..mmg layan wyg dan buat wyg! utk adek lah, siap tido ;)
kitrog x g mane2 pon ;(

NzA said...

outing yg menyeronokkan.....

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

suka betul zara tgk movie erkk kyra sebaliknya kalau pujuk baru masuk tanpa tanggisan hhehehe kami cuti pun x kemana...

norly a.k.a mamaDZ said...

amboi, sonoknya tgk wayang.... kte cuti pjg, melingkau cam ular sawa jek kt umah....

lamanya x komen kt cni kan, asek dok jd silent reader je sjak berblogging guna enfon ni...huhuhu

p/s: dah big girl kakak zara eh, sweet je. zareef da laju eh jln?zharif kedek2 lg

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016