Owhhhhh ZARA..rindu sama kamu!!!!

Aduhaiii..si kakak Zara langsung tak ingat mama..huhuhu..bile tepon, sibuk main smpai tk mau cakap ngan mama langsung..kadang cakap 'helo mama..' pastu dah..bg tepon kat nenek balik..ni yg mama sedey ni...T__T

Then semalam nenek call..Plan asal esok hari Sabtu kakak mama akan hantar nenek n Zara balik umah mama..tup2x..diorang ada plan nk dinner esok malam so tukar schedule Ahad baru nk antar..tepon papa, papa plak cam merajuk..nnti kejap sgt dpt spent time ngan Zara katanye..so tgkla..malam ni papa balik naik keta, katanye nk try singgah umah kakak mama n ajak Zara balik skali..harap2 Zara nk ikutla..siap pesan kat papa soh umpan Zara kata esok mama nak ajak die tgk wayang..hihihi


Tepek wajah anak dara..ni gmbar last week ni..gmbar dlm keta on the way balik keja..=p



Rindu budak notti ni..^__^

Hehe..aksi tayang gigi jek time ni

 
By the way, malam ni si adik bakal kena tinggal..Mama ada comp dinner kat Grand Dorsett Subang..so sebab papa lom smpai umah lagi time tuh, maka bakal tinggalkan adik kat bbysitter jek..sian gak ngan die..tp nk wat cmner..terpaksalah cayang mama yek..jadik gud boy tau n tido awal sket jgn susahkan bbysitter nak jaga..hihihi..


Alahaiii bam-bam mama..sian nk kena tinggal..esok kite golek2 sama2 lagi k..=)

Galak bermain ngan mama malam tadi..cptlah kakak Zara balik leh main ngan kakak pulak



p/s: Buat sape2 yg tak tau..seminggu ni kakak Zara takde sbb ikut nenek stay kat umah makcik die kat KL nun..bukan jauh + lama sangat pon sebenarnya, tp gara2 si kakak taknak cakap dlm tepon buat mama rindu nk dgr suara die..huhu

4 comments:

kakyong said...

dah bertukar wajah blog lily ni rupanya... cantik header...

mama_umar_maryam said...

iyer memahami perasaan tu..anak2 zt nipon slalu gak nenek/atuk2 sedare 'kebas' ..tp blm pnh bermalamlah..zt jenis xtahan kot,hehehe

NzA said...

zara seronok sgt la tu cz ramai kwn....

Izan Ishak said...

lama juga kakak zara tinggalkan mama tu. mesti rindu dah menggunung kan..

cantik umah baru lily ni. ceria sesangat!

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016