Berdebar-debar..

Haihhh..tak tau nape berdebar2 jek rasa hari nih..Antara sebabnye:

1- Pagi ni dtg lewat!! 1 minit je pon tp overall utk bulan ni dah 3 kali..berdebar2 pk nk bagi alasan ape kat big boss ujung bulan nih..huhu

2- Berdebar jugak memikirkan majlis Zareef yg tinggal 2 hari jek ni lagi..kecut perut pikir ttg persediaan, ttg tetamu, ttg macam2 lah berkaitan majlis..almaklumlah..first time mama organize n buat majlis kat umah sndiri kan...harap dipermudahkanlah sume urusan majlis..

3- Paling utama, berdebar ngan reaksi si Zareef nanti..paling penting mama harap by that day Zareef sihat dan ceria utk enjoy special day utk die tuh..=)..

Apepon, thanx pada kawan2 yg dah menkonfirmkan kedatangan yek..dalam berdebar tu rasa tak sabar jugak nk tunggu ari Ahad ni..sbb bakal berjumpe ngan sedara mara n kawan2 sume..hihi..act selain meraikan Zareef, majlis ni pon bakal meraikan mak mama n papa Zara Zareef jugak..insyaAllah, selain Zareef potong kek bday, nak sangat tgk mak mama n papa potong pulut kuning jugak..utk mak mama, sempena meraikan ulangtahunnya yg ke-65, dan utk papa, later2 mama share story gembira k..=p

Gambar sekadar hiasan..ni balik dari Annuar Dinner last week. Zara kata mama macam princess sbb pakai baju dress labuh tuh..hik..hik..bangga sekejap sbb anak kate mcm tu kn..agagagaga




5 comments:

zailamohamad said...

insya Allah, kami akan datang:)

Izan Ishak said...

insyaAllah.. izan doakan semuanya berjalan lancar ye lily...

Salina@IbuAqil said...

Semoga segalanya berjalan lancar yer dear.. ;)
TC & Happy Weekend!! ;)

mama_umar_maryam said...

wahh ade gudnews..happy3x!! slmt berkenduri!!

NzA said...

moga segalanya dipermudahkan..

wah mama pn xnk kalah dgn zara......

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016