Smart & Beauty @ Grand Dorset, Subang

Jumaat malam yg lepas, selamat sudah acara annual dinner company mama utk tahun 2011..entah sbb ape tahun lepas nye dinner bring forward ke awal tahun ni plak..Tema die konon2 'Smart & Beauty'..org laen mmg smart & beauty2 belaka lah tp mama biasa2 aje..mmg spesis tak reti nk melawa..huhuhu..tkpelah..yg penting berpakaian sopan n sesuai ke majlis kan..

Apepon, this year dinner buat kat Hotel Grand Dorset Subang. Dinner bermenukan Chinese Foods..tak ingatlah nama2 menu die tp mmg banyaklah..tk abeh makan pon..ada appetizer ape tah..shark fin soup, ayam tak tau masak ape, udang goreng butter (sedap giler udang nih!!), ikan patin stim, nasi goreng cina n dessert yg sangat sedap (pon tak tau nama..=p )..hehehe...hampeh kan sume tk ingat..dahlah taun ni mmg tak banyak amik2 gmbar.gmbar makanan satu pon takde..gmbar kawan2 pon adelah sket2..mood bergmbar tak mari lah malam tuh..=p

Ok..mehla view mana gmbar yg ada ni k..sebelum tu pesanan penaja supaya abaikan body shape mama yg mengembang semangkuk tu..heheh..nasib baik takde yg tegur mama tgh preknen ke apa kan sbb dah chubby semacam..hihi


Ni sebelum gerak ke hotel..Zareef mama tinggal kat bbysitter sbb papa tk balik lg time nih..then gi dinner tu plak saing2 ngan 2 org budak opis mama..diorang salin baju skali kat umah mama so senang terus sama2 gi..=)

Welcome to Nitto Annual Dinner 2011..=)

Antara kawan2 terapat di opis..

Kami lagi

Mama ngan senior2 opis..yg chinese lelaki tu bos mama ye..=)

Ngan geng2 opis lagi..campur2 position nih..ada engineer, ada clerk, operator, lab assistant dll..=p


Nilah die ahli kecil group mama kat R&D dept tuh..sorang bos dibantu oleh 2 engineer pompuan yg jelita..ekekekekeke (muntah darah..=p )

Ni kawan2 operator plak..yg pakai spek berdiri kat belakang tu 'abah angkat' pada Zara n Zareef..heheheh..itulah husband pada bbysitter anak2 mama..=p

Sebelah kiri mama yg tgh wat peace sign tu sangat bertuah malam tuh tau..pemenang lucky draw utama dpt iphone 4S..jeles wehhhhhh

Ni sume pangkat adik2 lagi nih..bujang trang tang tang..hehehehe

Ni plak ngan Miza..geng pantri, geng surau, geng window shopping, geng mengandung dll lagi..hihihi..die nih nmpak jek kecik molek tp anak dah 3 tau...yg kecik sama baya ngan Zareef..=)

Emak2 org sibuk nk berposing..hancussssss..hihihi

Lain2 gmbar yg smpat snap malam tu..mama tukang amik gmbar jekla..yg seksi2 tu sume geng engineer dept mama

Yg hensem2 ni pon geng engineer gak..majoriti engineers sume chinese except 3 org jek malay..=p

Budak2 operator lagi


Overall, oklah dinner malam tuh..lagipon, ada 'hasil' yg mama bawak balik time dinner tuh..heheheh..nnti kat entry lain la yek mama tepek ape yg mama dapat termasuk door gift tahun nih..bukan ape, gmbar2nye sume mmg tk snap2 pon lagi..nmpak sgt mmg mood bergmbar tak mari kan..=p
 

7 comments:

norly a.k.a mamaDZ said...

sonoknya ada co· dinner!merasa lah nk melaram... co. norly if ada dinner kt hotel pun pakai office attire, xmerasa lah nk melaram ikut tema

zailamohamad said...

setiapkali lalu sebelah Nitto denko teringat kat Lily..hahahaha

errr ada keje kosong tak kat situ??:P

Syima ~Mama Kyra~ said...

bestkan stp thn company buat annual dinner..my company tak penah buat mayber staff ribu2 kot..huhu

pssttt..lawa baju :)

Nad @ MamaZakwan said...

lawa je lily..
ada ke tak pandai melawa gitu...
kalu kite ye la tak pandai melawa, hehe

sue zainun said...

seronok ada dinner..hehe dapat hadiah yek..

iizla said...

okla dapat 'hasil' gi dinner.
saya ni tak bertuah lahh..maybe sbb masuk kaki kiri kut

Haiza_Firdaus said...

hehehe layan jayjay lagi malam tu kan :P ...seronok tengok company Lily ni hargai staff...keje 5 tahun pun dapat loket emas....apalagi yang dah 20 tahun tu siap dapat cek RM3000 + 5 days unrecorded leave....huhuhu

p/s: dgr citer hujung tahun ni nitto denko dah kompem satu lagi event kat Grand Dorsett ni...ada rezeki leh jumpa.. :P
malam tu tak terperasan pun Lily...kalau tak leh tegur :)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016