Mama Chops Papa Grill

Gambar2 and cerita hari Sabtu yg lepas..Mcm biasa, klu weken mesti ada satu hari makan kat luar..heehhehe..so sbb Sabtu tu kuar awal petang, papa ajak lunch kat Mama Chop Papa Grill nih..Kami pergi kat outlet di Carefour Sek 23..


Anak dara mama before kuar umah..suke sgt ngan dress putih ni skang...cam biasa, berangan jadik princess la tuh..=p

Aksi cekak pinggang konfirm ada

Cayang bucuk mama!
 
Menu of the day..chicken chop set utk mama

Lamb chop set utk papa

Kakak request nak mushroom soup n kentang je

Mama n kakak..=)

Haihhh..kat cni pon nk posing2 lagi..=p

Adik yg baru bangun tido

Sedap mamam kentang

Papa yg tk suke bergmbar..padan muka gmbar tk cantik sbb kena candid je..=p

Mama n adik..ape yg adik tgk kat mama tuh..hihi

Again..susah tol nk amik pic adikla...huhu

Antara menu lain yg ada..harga kat cni ok jek takdelah mahal sgt..lenkali leh terjah lagi..hehe



* Hari ni rata2 share kisah Adik Faris Nur Daniel yang meninggal disebabkan barah darah..serius, mmg sebak sangat2..ada satu gmbar tuh arwah di ICU dan ada air mata bergenang kat kelopak mata die..meruntun jiwa sgt2 tgk gmbar tuh!! Al-Fatihah buat arwah*


5 comments:

NzA said...

cantik dress kak zara tu..suka tgk..pndai lak dia brgaya.

Bestnya outing + makan2....hepi family.

Mmg sedih baca n3 ttg faris..moga dia sdg berbahagia disyurga...Al-Fatihah.

zailamohamad said...

a'a..serious sedih..tak boleh bayangkan & tak nak bayangkan sebab takut diri ini tak setabah mereka:(

al fatihah

MiNaH LeTeR.... said...

senasib la kite dapat hubby x suke b'gambar..peg TUDM sume mcm tu kot..hehe..

S.U.R.I.A.T.I said...

samala..asben su pun susah nk brgmbr. senyuman mahal konon.
anyway, suka tgok zahra posing!

Izan Ishak said...

dah pandai kakak zara posing2. comel je ngan baju princess tu ye...

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016