Invitation to ZAREEF's 1st Birthday & Akikah

::Sticky post until 26 Feb 2012::


Salam Isnin sume..

Pagi Isnin yg berbahagia ini, sukacita mama nak invite kawan2  especially yg duduk area2 umah mama kat Klang ni utk hadir pada Majlis Kesyukuran buat Zareef hujung minggu ni..Details ada kat bawah ye..=)



Ni pulak map rumah..map sempoi jek tunjuk area Bandar Puteri Klang dari KESAS highway..=p


Majlis ni sempena meraikan hari lahir Zareef yg pertama, dan jugak sempena akikah die yang kedua..maka, ada seekor kambing jekla ye..kot2 sape yg sume makan kambing, meh datang awal2 takut kambing golek habis..ekekekeke..

Apepon, so sorry mama just tepek invitation terbuka mcm ni jek..mana yg ada FB tu mama dh send gak invitation..utk blogger2 lain yg mama tk ada FB or email, mama jemput kat cni je k..kedatangan sangat dialu2kan!! kalau ada yg konfem nak datang, just inform dalam komen jek k..=D..ohh..leh jugak inform mama thru sms 019-3153303..



p/s: Minggu depan nk smbut bday, semalam Zareef dapat 'tanda' kat kepala..huhu..jap2 lagi mama tepek pic terbaru die..tk pasal2 bakal celebrate bday ngan dahi lebam!!!

11 comments:

Izan Ishak said...

kejap je zareef dah nak sambut 1st besday dia ye... dah besar anak bujang mama...

S.U.R.I.A.T.I said...

insyaAllah, klu xde pape su dtg ye kak ari ahad ni. xpernah jumpa akak...boleh la kita berkenal2an...bestnya!!! nanti papehal su sms/kol k! :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Kejap jer dah nak setahun dah Zareef..kalau aunty dekat..aunty pun nak datang.. ;)

Sidratul Muntaha said...

huhu.
xdpt nak dtg la lily...
kena blik phg plak.
btw,set la date tuk bulan march nnti.
turn ayu plak buat.

Salina@IbuAqil said...

Happy birthday in advance sayang..
Moga hidup mu dirahmati..
Jadi anak yg soleh..
TQ mama jemput..
Rasanya x dpt nak dtg..
Kita doakan dari jauh ye sis..

Haiza_Firdaus said...

kejap je rasa dah besar zareef ni..my baby haziq pun 5/3 ni dah setahun..rasanya cam baru je lepas lahirkan dia..tau2 dah nak setahun... :)

NzA said...

kambing panggang????? feveret akak tu.. Kalau dekat mmg confirm dh dtg lily cz nk sgt lily skluarga..Apapn akak jz doakan dr kejauhan agar majlis yg dirancang brjln lancar.....

NzA said...

kambing panggang????? feveret akak tu.. Kalau dekat mmg confirm dh dtg lily cz nk sgt lily skluarga..Apapn akak jz doakan dr kejauhan agar majlis yg dirancang brjln lancar.....

Sue said...

thx for ur invitation... alamak ada grilled lamb ke? aduhaii meleleh air lior da ni. kalau sempat kami dtg ye coz esok balik kg pulak, ada kenduri jugak. nway happy bday zareef. lily, nnt emelkan no fon bole? sue.qaisara@gmail.com

no.fon lily dulu bagi tu da ilang la...

mama_umar_maryam said...

timekaseh byk2 kt lily & puree sbb sudi jemput..26hb esok zt & family hantar cousin pengantin laki ke umah pengantin ppuan kt s.alam tuh..dah dekat dah kan dgn umh lily..tp mcm x logik je sempat singgah,apepon semoga mjlis berjln penuh berkat & happening!! sedapnye kambin!!!

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

alamak b'day boy bertanda kat dahu erkkk xpe hadiah b'day tu hehhe...
insyallah kami sampai tgk map ni takut sesat ...

psstt.. lama x on blog umah lily pun dah baru erkkk nice pic leh tukar2 heheh

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016