Mode 2 dalam 1: Stress + Happy!!

Ok..harini kembali ngan entry membebel2..heheh..dh takde story besh nak citer..so cukuplah sekadar berkongsi perasaan untuk hari ini..act, dari semalam mood mama dlm keadaan yg agak STRESS!! yup..sume berkaitan kerja mama..makin hari kerja makin bertambah..semalam dpt lagi satu theme yg sangat2 urgent..n disebabkan mama tk biasa handle kerja ngan customer, so progress cam lembablah sket membuatkan mama terkejar sana sini..hmmm..cume mampu berdoa agar kerja mama dipermudahkan..smalam balik kerja mmg sakit kepala..pastu rase nak nangis memikirkan bebanan kerja2 opis tuh..harap BP mama still terkawalla..n harap dpt cari jalan nk ringankan sket kerja2 tu..mungkin klu tak tertanggung sangat mama kena mintak support dr bos..maybe mintak junior tolong or request operator supportlah..huhu..mmg agak malanglah disaat mama berbadan dua mcm ni tetibe reramai kawan pakat resign kan..haihhhh..

Ok..itu mode mood yg pertama..dalam stress2 tu mama pon sbnrnya tgh HAPPY nih..nasib baiklah di saat mood swing papa dapat balik minggu ni kan..bukan setakat 1 or 2 malam tau tapi kali ni 7 MALAM papa akan berada di samping mama!! sebabnye, minggu depan papa ade meeting n seminar kat KL..so tu yg dpt stay lame kat shah alam..=D..lehla ajak papa jenjalan or shopping2 minggu ni bagi redakan tensen mama..

Nak meredakan mood stress n utk menambahkan mood happy tuh, maka ngan sukacitenye nak menepek gmbar anak dara mama yg semakin suka berposing..jangan bosan ek tgk gmbar2 Zara nih..gmbar2 nilah pengubat jiwa raga mama..hihi



My precious princesss...


Cayang princess yg sorang ni sangat2..!

Princess ni berlagak cam model plak..kekekeke

Senget2 kepala + pinggang demi nk menunjukkan aksi terbaik kat mama..=p

Seksi tak saya??hehehe..

Meh saye buat aksi lagi seksi yek..hahah

Flying kiss utk mama n papa!!

Opssss..yg ni baru betul seksi!! smpai angkat2 baju bagi nmpak perut muncit lagi..=p





p/s: tetibe teringin nak makan chicken chop kat Big Plate plak..agak2 klu request kat papa, dapat pergi tak malam ni?ni yg lemah..klu terlebih stress jek, kompem napsu makan pon jadik membuak2..hehehehe

p/s2: sejak 2 menjak ni entry sume banyak yg scheduled termasuklah entry ini. gara2 takde mase dh nk online n bukak internet kat opis..bizi punye pasal..huhu

8 comments:

Sidratul Muntaha said...

tiap kali stress n penat..
ilang sume penat biel tgk muka anak2
lily..
jaga diri wei...
moga ko dan baby sihat selalu.
jgn pressure n paksa diri sgt.
ok?!

Dilla Ady said...

same la kite lily...dilla kalu stress pun jadi kuat makan...sume benda rase teringin nk mkan..

org len patut kalu stress kurang mkan..tak selera..kite terbalik pulak kan..huhu

alalalalalal...chumel zara...muncung2 sampai amik gambar ye...hihi

ninieZUERYANNIE said...

comel betol la.. pandainye kakak zara posing!

shila ariff said...

hehehe..zara ni..'posing' sampai nampak pampers tuh....sexy u!!!...huhuhu..

p/s: banyakkan bersabar ye lily...biasa le tu, keje ni kekadang relax..kekadang busy..semuanya di luar kawalan kita...huhuhu...

nza said...

sabar ye lily..nnti kalu lily stress akn beri kesan pd baby tu.....moga cpt2 la hilang stress dgn kepulangan papa zara tu......

mama_umar_maryam said...

waa,7 mlm lagi puree ye, jg lily baik2 tau,heheh

p/s: nice lay out baru nih ;)

maya amir said...

bile stress tgk muka anak, rase tenang balik:)

Norly Saliana a.k.a Sweetmama said...

alololo...zara dah pandai posing.kiut aje dgn gaya sexy tuh.hikhik
hilang stress kan bile tgk muka anak n hubby dpn mata.heee :D

kerja tu takkn abes lily, so jgn stress2.kang byk lak penyakit lain singgah saat kte berbadan dua neh...

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016