Sempena Hari Bapa..

Khas utk Father's Day, gambar intro mestila gambar Zara n Papa..=p
.
Bersempena Father's Day baru2 ni, mama just wish n belanja papa makan kat SR. Takde hadiah sbb bajet mama tak sebesar bajet papa..hihi. nway, as long kami sefamily dpt habiskan mase bersama2, it'll be a great day for us
.
Papa's lil princess

.
Adeh..'ayu' btol princess papa ni duduk..=p

.
Three of us..


.
Meal time!! Choc walnut cake+chicken blackpepper for papa, bolognaise spageti for mama, mushroom soup for Zara

.
Suka letak gmbar Zara tgh makn. Mama really enjoy watching Zara eating her meal

.
Ni gmbar tambhan. sblum balik smpat timbang berat Zara kat mesin automatik tu. Zara dok suka main kat situ plak, turun naik tak henti2. nway, berat Zara maintain 10 kg, same mcm 2 bulan lps

.
Bersempena Father's Day ni juga..papa telah mendapat 'anak' baru yg mmg dah lame diidam2kannye. Sebelum tu papa tanye pendapat mama jugak, n stlh dipertimbangkn akhirnya mama pon izinkan la papa memiliki anak baru tu (ceh..bunyi mcm mama kuarkan duit.setakat bagi izin baik tk pyh mentioned kan..hehe). nak tau rupe bentuk 'anak' baru papa tuh..? jeng3x...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Inila dia. Yamaha keyboard yg dh lame diaim oleh papa. akhirnye smpai seru jugak papa beli keyboard nih (opss..keyboard stand tak beli lg so letakla mane tpt yg patut..hehe)

.
Zara pon sibuk nak ikut test power. Nanti Zara belajar main ngan papa yek

.
Act, papa n adik beradiknya (termasuk bapak mertuaku) mmg minat pd muzik. kalau tak pro pon, bolehla main sikit2 few alat mcm gitar, keyboard, piano mcm tu. tp nk beli piano sndiri mmg terasa mahal sgt kan. Cukupla keyboard ni utk mengisi masa lapang n hobi papa..=).Keyboard ni dibeli kat Yamaha centre Jusco Bk Tinggi ari Sabtu lepas.
.
Sbelum mama akhirkan entry ni, jom layan vid papa main satu lagu yek..(tak sedap jgn marah..hehe) . tp kelakar tgk vid ni sbb banyk aksi Zara tgh menguap. act die bosan tu sbb papa main lagu kuat sgt smpai kacau die yg tgh dgr you tube ABC..=p


.
.
p/s: Selamat Hari Bapa juga untuk ayah mertua (Hj Saad), my bro (Zul Azrin) n my bro-in-law (Abg Zaki). Tak lupe jugak minta sedekahkan Al-Fatihah pd arwah ayah mama (Allahyarham Abdul rahman Mohd Lana). Mama really MISS him..=(

3 comments:

DYLA said...

mesti zara pandai main keyboard nanti

azzul said...

pas ni ble le zara nyanyi lagu ABC diiringi keyboard papa dia kan hehehe

[-suziey-] said...

salam mama zara...kalu nk join gathering pls confirm ok :)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016