Riadah hari Ahad

Esok hari Sabtu dah, tp mama baru nak letak cerita ari ahad yg lps. hehe..sejak blogger kena blocked kat opis, mama mengalami mslh sket nk upload stori. yekla. klu dulu kt opis wktu lunch break leh jugak edit 1 post kan. skang ni harapkan online kat rumah jekla. tp biasela, wktu malam kan terhad. nak layan zara makan, main, tido, fb lagi, jalan2 blog kengkwn lagi..so tu yg lmbat jek nk tulis cerita br.



Nway, kisah hari ahad..takdela akt sgt pon. Pagi kuar sarapan kat kedai mamak, pahtu singgah polikilik SALAM jap nk amik ubat cacing untuk Zara n stok panadol mama.then tros bwk zara gi main n amik angin kat tmn tasik shah alam. tghari balik, rehat2 kat rumah then ptg tu belanja papa kt SR (cerita mkn kat SR mama dh post sblum ni). so ni mama letak gmbar2 kat tasik jekla..=p

Breakfast kat kedai mamak. Zara share nasi lemak ngan papa


Nyum3x..sedapnye zara makan..





Gmbar kat klinik. smentara mama amik ubat zara main ngan papa

Kt taman tasik




Spt biase, main gelungsurla. fevret zara ni.




Jeling2 nk pilin mainan



Gelungsur lagi??Tgk..sh berani main sndiri. tak mau org pegang. tp still kena monitorla..=)



Jalan2 ngan papa




Syok perabih air kotak mama..ish3x..


Mama wth Zara


Ngan papa plak


Pose lg sebelum balik. gmbar nset so tak clear




Post ngan papa lagik..



Yeay..smpai dh rumah. Zara tgh tiup wisel yg jadi penutup buih sabun tu. pndai dh die tiup wisel skang..=p



Sekian..itu jekla cerita kami utk kali ini..=)

7 comments:

shikinkamal said...

awak..thanks for promoting the GC ya..

thanks n apprecitae that so much..
GC is about to announce the winner sonn.//keep ur eyes on it k..thanks again!!

Fariena said...

best dpt jalan2 kat tasik yer...

en_me said...

bahaya minum air sabun tewww.. uhuhu

ninieZUERYANNIE said...

uit geram betol tgk zara nih.. tarik skirt kang br tau..

Mysunshine Gift Shop said...

sudikan join mysunshine diaper cake GIVEAWAY @ www.mysunshine2u.blogspot.com closing date 8 july hurry!

Mysunshine Gift Shop said...

sudikan join mysunshine diaper cake GIVEAWAY @ www.mysunshine2u.blogspot.com closing date 8 july hurry!

zieha said...

fwetttt..kuat tak zara tiup whisel tu..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016