~At Lini+Azra's Wedding~

~We are happy family..=p ~
.
Hehe..sorila yek ngan gmbar intro yg sengal tuh. konon nk citer psl kenduri kawin org, tp ended up sibuk nk interprame muka family sndiri plak.
.
Nway, ni stori hari sabtu yang lepas. mama, papa n zara ke melaka gi kenduri kawen kawan baik mama ms skola menengh dulu (in fact smpai skang la). hee..tk sangka lini dh kahwin. sblum ni die ala2 serabut ngan persiapan wedding die tu. alhamdulillah la kan, majlis akhirnye dipermudahkan..
.
Aunty lini ni keja kat utm jhr. tp husbnd die asal n keja kat ganu. so prob utk sementara diorng pon kena 'pjj' cam mamala. tgu aunty lini abeh kontrak kat jhr tu baru die ikut pindah tganu rasenye. apepon, buat aunty lini n suami, mama ucapkan bebanyak tahniah n mama doakan semoga berbahagia melayri alam rumah tangga ni. cpt2 la buat bby spy zara dpt kawan baru..=p
.
Gmbar2 kami di melaka..
.
On the way ke melaka
.
Zara sibuk pau air mama
.
Baru smpai umah pengantin
.
Haaa..nila pengantin yg sebenarnye.. Mrs Marlini n Mr Azra..=)
.
Alalalala..manja tol..teringat zaman sndiri kahwin dulu plak..=p
.
Tgu pengantin nk amik gmbar kat pelamin ni tp pengantin sibuk layan tetamu plak. so amik gmbar sndiri2la..huhu..
.
Pasni kit tgu turn aunty nina kahwin plak kan zara..=)

.
Mama n zara
.
Mcm dah big gurl jek zara dlm gmbar ni kan..
.
After majlis tu, ingat nk bwk zara jalan2 ke zoo melaka or safari world kat afamosa resort. tp papa bwk kereta tersasar smpai bndar hilir plak. malas nk singgah just round2 naik keta jek. tetibe ternampak reflexology centre. mama pon ajak papa singgah.selalu nk pegi takde mase n susah kan sorang2 ngan zara. kebtulan tpt urut tu mmg best + selesa sgt kawasannye. ade bilik khas ngan kerusi yg sgt empuk + tv ngan astro channel. so sementara papa n mama berurut zara main2 jekla dlm bilik tu..=)
.
Antara pics pegi berurut .
Gaya zara menunggu papa abeh di'servis'..hehe

.

Kuar dr tpt urut tu jek dh kol 5pm. smpai ayer keroh dh dekat kol 6 petang. singgah zoo melaka ngan hampanye diorng ckp zoo nk tutup dh. malam baru bukak semula utk night safari. tp mama malasla nk gi malam2. bukan nmpak binatang sgt pon kan. so kitorng tros bergerak balik. tu yg esoknye tros bwk zara pi zoo negara plak..=p
.

Jom balik shah alam..!

.
Klaa..sekian sahaja update kali nih..=)

3 comments:

Diamilikku said...

alaaa..nak tgk animal kat mana2 zoo pun sama...kan kan kan..
takpe len kali boleh gi lagi dekat melaka..bukan jauh mana sangat pun melaka shah alam tu...

lily azliyana @ mama zara said...

umiAlesha-Hee..environment mempengaruhi selain dari binatang tu. ntah. dr dulu terasa zoo melaka mmg lg best. tkpela, next time leh jalan melaka lagi..=p

mizzyN said...

congrats kat lini, aku balik jb so aku gi wedding dekat johor je. anyway aku nye camera nikon coolpix s21o.

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016