Father's Day Contest

Spt ramai yg dah sedia maklum Mama Tisya telah menganjurkan satu contest sempena Father's Day nih. Mula2 aritu tak tau nk join ke tak, tp bile tgk ramai kwn2 mama dh join, mama pon terujala nk join jugak. hehe..

Nway, to mama tisya, salam kenal utk awk yek . sy dh turutkan syarat utama which upload the father's day contest banner (ade kat tepi blog), add mama tisya di bloglist n jugak jadi follower mama tisya (DONE). so kat bwh nilaa die gmbar hubby n anak kesayangan saye..=)

Papa: Riza Shahril bin Mohd. Saad

Anak: Nur Riza Azzahra bt Riza Shahril

Umur anak: 13bulan

Gambar kat atas ni mama snap mase kitorng sefamily bercuti ke langkawi januari yg lepas. mase nih zara baru umur 9 bulan. mama suka gmbar nih sbb nmpak zara manja sgt ngan papa. hee..wlupon zara ni dpd kecik mmg tak duduk ngan papa (papa kena keja jauh), tp zara still manja ngan papa setiap kali papa balik rumah. papa mmg sgt rajin n suka melayan kerenah zara esp part nak main kejar2 or main nyorok2..=p

Plan hari bapa, mama tak pasti lagi. mungkin ajak papa keluar n makan kat secret recipe je kot. papa mmg suka choc indulgence SR tu..

Itu jekla serba sedikit yg mama dpt tuliskan utk contest kali nih. harapan mama, klau takde rezki menang pon, mama akan dpt tmbah ramai kawan. Act ni 2nd contest yg mama join. 1st contest dulu (Baby Cute Contest anjuran mama Aqish) zara tak menang, tp alhamdulilah, bertmbah kwn2 zara n mama..=). Hope kali ni pon samala..

p/s: To mama Tisya, congrats for Tisya sbb menang toddler sumpermodel tu yek. Tisya mmg cte n pndai posing..)

4 comments:

mama idzareef said...

gud luck mama zara..

Linda Latip said...

gud luck! huhu seronok tgk org msuk kontest² ni..Ye lor nmpk manja je melepek..comei!

lily azliyana @ mama zara said...

mamaidzareef-hee..tq..=p

linda- sekali skala jumpe zara mmg manja abeh ngan papa die..tp still tkleh challenge manja ngan mamala..hehe..

mama auni firdina said...

gud luck zara n papa zara..look sweet je dua beranak ni..comel!

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016