Al-fatihah buat mereka.=(

Mood agak sedih harini..sejak semalam dah terima 3 berita kematian..Petang semalam, dikejutkan dgn berita kematian anak lelaki senior sekolah..baby kedua die baru few mth old jek..tak sure sakit ape tp memang sakit yg sngat rare kat mesia nih..setelah berbelas2 hari tgk update status die ttg menjaga anak sakit kat hospital, so bile tetibe tau anak tu dah pergi menghadap ilahi, mmg hati mama ni ikut terkesan yek..al-fatihah buat arwah baby Khalif Umar..=(

Yang kedua, pagi tadi terbaca ttg adik blogger Fillanie (http://kasihaleeya.blogspot.com/) yg meninggal dunia ketika bercuti di Medan..Baca dari blog kak moon n kak diana..mama ni silent reader jek kat blog kak Filla..tp mmg ikut rase terkejut dan bersedihlah bila dapat tau adik kesayangan die dan meninggal dunia secara tiba2..umur masih muda..takde sakit takde ape2, tetibe rebah di depan pintu bilik hotel..mmg maut tak mengira usia, tempat dan masa kan..al-fatihah juga buat arwah..=((

Dan yang ketiga, baru jek terbaca update sorang kawan blogger nih (http://nazzureen.blogspot.com)..  sangat terkejut bile tau anak kedua beliau, baby Izz Muhammad Nazreen pon dah pergi menghadap Ilahi awal Ogos lepas..belum ada cerita lanjut ttg macam mana arwah pergi..kite sedekahkan dulu al-fatihah buat arwah yek..=(((



ps: Mood sedih..sedih..sedih..teringat anak2..teringat suami..teringat mak dan family..semoga kami dikurniakan kesihatan yg baik dan dipanjangkan umur untuk terus menumpang kasih di bumi Allah ini..buat semua family di atas, semoga tabah dalam mengharungi ujian maha besar di atas kehilangan masing2..



7 comments:

SyaNa said...

Al-fatihah buat semua

Salina@IbuAqil said...

Al-Fatihah!! Moga roh mereka ditempatkan disisi Allah swt.. Amin!!! Salam takziah bt keluarga arwah..

mariaariffbaby.com said...

alfatihah.

Diamilikku said...

kawan reporter akak...dah anggap mcm adik pun meninggal jumaat lepas.. :(... Al-Fatihah untuk semua yang dah pergi meninggalkan kita

zureen said...

sory sbb beri cerita sedih hari ni... nnt dah bersedia sy update tentang arwah baby izz...

Dilla Ady said...

salam lebaran tuk lily sekeluarga...

sori lily, lame tak tinggal jejak kt sini..

al-fatihah untuk semua yg lebih dahulu pergi..

etiey.com said...

Moga mereka ditempatkan dlm kalangan org beriman. Amin

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016